Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ptali jsme se hvězd: Kdo po volbách emigruje? Budete se divit!

Video se připravuje ...
Autor: sch, ftw - 
25. října 2013
19:18

Celebrity před volbami a zejména pak po nich rády vydávají odvážná prohlášení, jak s Českou republikou končí a mizí za kopečky! Zatím ale asi politická scéna není tak strašná, stále je vídáme na českých akcích právě v České republice. Blesk.cz je tentokrát předběhl a pro jistotu se zeptal, kam chce kdo emigrovat už předem. Neuvěříte, kam se chtějí rozutéct!

Jedno je jasné – většina celebrit se shoduje na tom, že chtějí z této země pryč. A víceméně je i jedno, jaká strana by vyhrála, prostě chtějí pryč. A vlastně je i jedno kam, protože v České republice je vlastně všechno špatně. Aspoň podle jejich slov.

Programy volebních stran má jistě každý dobře načtené, jistě to není jinak ani v případě českých celebrit. Třeba Agáta Hanychová Prachařová je skálopevně rozhodnutá, že kdyby vyhrála volby KSČM, chtěla by vzít roha. Otázka je, jestli by ji následoval poslušný manžílek Jakub Prachař, potažmo její syn Kryšpín.

„Hodně lidí budu šťastný, když budu emigrovat z České republice. Ale nic neexistuje, aby mě z České republice nakoplo,“ řekla Anife Vyskočilová lámanou češtinou, kterou se nedokázala pořádně naučit ani po asi 17 letech, co tady žije.

A za jakých okolností by se odstěhoval stylista Filip Vaněk z republiky, kde je tak úspěšným a uznávaným člověkem ve světě módy a šoubyznysu?

Video Agáta se zbláznila: Proč chce emigrovat na Slovensko? - Jan Jedlička, Karolina Hošek
Video se připravuje ...

pepazdp ( 26. října 2013 14:21 )

Si dostal bingem do škeble, né?

pepazdp ( 26. října 2013 14:20 )

marcelina007 vypadá na těžkou debilku nebo přinejmenším rozdvojenou osobnost ale spíš to bude pěkná svi/ně Tyhle rudý pánbíčkáři totiž bejvaj nejhorší svi/ně bez charakteru a svědomí. Každej soudnej vidí totální neslučitelnost víry a rudejch ideí

blooroses ( 26. října 2013 14:02 )

Tvoje, zdeniii?

blooroses ( 26. října 2013 14:01 )

Modlíš se? Za komunisty? Komunisti by ti za modlení nakopali pérdel, huso hloupá Kmotrové říděj komplet všechny strany, tak buď proti všem nebo proti nikomu, jelikož všichni jsou stejní, jenom se jinak tváří, jinak kecají ale všichni dělají především pro sebe.

aluman ( 26. října 2013 13:40 )

příliš tak absurdních spojení jako modlení - komunisti, člověk skutečně nenajde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa