Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kancléř si vzal neplacené volno a ohákl se: Oblečení za víc než 15 tisíc a luxusní hodinky

Autor: Slávka Červená - 
16. září 2013
19:44

Prezidentům kancléř Vratislav Mynář (46) je lídrem kandidátky Zemanovců ve Zlínském kraji. Včera zahájil volební kampaň a náležitě se na to ohodil. Na sobě měl oblečení za víc než 15 tisíc. Především si pořídil nové boty.

Mynář si udržuje postavu a navíc  má vkus. Do voleb startoval s novovými botami za 3000 Kč. „Koupil jsem je v Praze ve slevě. Baťovky to ale nejsou. Oblek od firmy Blažek jsem pořídil před třemi lety rovněž ve slevě za osm tisíc a je stále skvělý,“ prohlásil. Bílou košili si nechal ušít na míru u dvorního krejčího prezidenta – Jaroslava Mejty ze Zlína. Je částečně vyštíhlená a na manžetách má monogram majitele.

Potrpí si na hodinky. Darovaný kousek stál 220 tisíc

Kancléř si potrpí nejen na sladěné oblečení. Má rád i kvalitní a designově hezké hodinky. Včera svůj exkluzivní kousek odmítl ukázat. „Stejně by lidé nevěřili, že jsem je dostal od přátel a společníků z firmy ke 40. narozeninám,“ vysvětloval. Blesk ale zjistil, že měl hodinky nizozemské značky IWC Portuguese 7-Days Automatic, která stojí 8600 euro – 220 tisíc.

Hradu dal vale, vzal si neplacené volno

Lídr Zemanovců je přesvědčen, že ve volebním boji uspěje a na hradě si vzal po dobu kampaně neplacené volno. Dnes také Blesku sdělil, že nehodlá sedět na dvou židlích! „Jsem zastupitelem Zlínského kraje, což je zodpovědná funkce. Na tento post jsem připraven abdikovat. Vzdám se mandátu, protože na dvou židlích sedět nechci. Zastupitel je důležitá funkce a nechci ji šidit,“ řekl. Mandátu se chce vzdát nejpozději k 1.říjnu. Odpovědi, jaké funkci by dal přednost, kdyby se dostal do sněmovný, se vyhnul. "To je předčasné. Musel bych se rozhodnout, co bude pro Zemanovce přednější," konstatoval.

zabibol ( 18. září 2013 09:51 )

Soudruzi se musí dobře obléci, aby mohli lůze lépe vymývat hlavy.

osinek ( 18. září 2013 01:44 )

Copak si "úspěšný podnikatel" (Mynář se prezentuje jako veleúspěšný podnikatel) kupuje obleky (ležáky) ve slevě)? Víte, že Mynář (alias zlodějíček ze Zlínska) vlastnil firmu, která vymáhala pohledávky pro Pražský Dopravní podnik tj. Mynářova firma honila hlavně černé pasažéry zneužívající pražskou městskou dopravu? (firmu prý nyní vlastní Mynářova žena ) Víte, kdo dohodil resp. zařídil tento lukrativní kšeft (vymáhání pohledávek pro Pražský Dopravní podnik) levičákovi Mynáři(mynář o sobě tvrdí, že je levicovým politikem)? Byl to odéesácký kmotr, tvrdý pravičák Rittig! Není na místě si položit otázku proč odéesák Rittig zařídil Mynářově firmě tento lukrativní mnohamilionový kšeft?

wimr ( 17. září 2013 09:40 )

Novinky.cz ---- Vůdkyně Bobo mi oznámila, že oni mě nechtějí, postěžoval si odmítnutý Knížák

eliska963852 ( 17. září 2013 02:24 )

Blažek je solidní konfekce, ale pořád konfekce, která je dostupná pro normální smrtelníky. Boty za tři tisíce mi taky nepřipadá přehnané, já si kupuju dražší. Jinak musím říct, že Mynář je mi dost odpornej, jako jeho pán.

annakarenina ( 16. září 2013 22:32 )

..... a slusi mu to!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa