Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanova dcera o prezidentově viróze: Chtěla jsem mu dát pár facek!

Autor: shp - 
19. května 2013
17:58

Když Kateřina Zemanová viděla svého otce při zahájení výstavy korunovačních klenotů, chtěla mu vlepit pár facek. Nakonec se tomu ale i s Milošem Zemanem, kterého podle Hradu skolil nikoliv alkohol, ale viróza, společně zasmáli.

Kateřina o viróze svého otce promluvila pro web TN.cz, když se účastnila happeningu Ruka v ruce proti AIDS, který proběhl na Václavském náměstí. Zemanová přiznala, že stejně jako většina veřejnosti měla o stavu svého tatínka pochybnosti, ale jednoznačně odmítla, že by byl opilý.

Táta měl horečky a závratě

„Když jsem zapnula televizi a uviděla jsem tam tátu, tak jsem se zděsila. Jak přišel domů, tak jsem mu chtěla dát pár facek,“ prohlásila Zemanová. „Ale on se opravdu doma zřítil na zem a měl neuvěřitelné horečky. Je to strašná škoda, ráno měl závratě, měl neuvěřitelnou chřipku. Když jsem to video ale zpětně viděla sestříhané, tak mi to připadalo opravdu vtipné a tátovi také,“ dodala.

Video  Miloš Zeman se kymácel u korunovačních klenotů  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Byl střízlivý

Řekla také, že za jeho stavem nestála návštěva ruské ambasády. „Myslím, že to s tím nemělo nic společného, teda doufám. Táta byl střízlivý. To můžu jako dcera potvrdit,“ uzavřela s úsměvem.

veronika512 ( 21. května 2013 22:54 )

Ale musim se pana prezidenta zastat...ja jsem mela v sobotu taky VIROZU (po 6 ti pivech) Jestli neradi zase nejaka epidemie...ale moje fotky kdyz jsem navalena se dostanou maximalne na FB...

veronika512 ( 21. května 2013 22:44 )

No jo Zemanem to zacina, Buckovou s pritelem v Londyne to pokracuje....to je teda reprezentace...ale co, pan prezident to ma v kapse, tak bych se s tatinkem taky pobavila u telky a panacka...

jima ( 21. května 2013 07:48 )

Neni to jeho vec, on reprezentuje nas narod!!!!!!!!!

minonci ( 21. května 2013 00:12 )

Co mě nejvíc štve,že se člověk nestará sám o sebe. Jestli měl prazident kocovinu nebo ne,je to jen jeho věc.At se každý stará sám o SEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muj názor

agent ( 20. května 2013 22:18 )

A co když byl skutečně nemocný ? Nepíšu, že byl..ale, co když... ? Kathynka ale všechno "zcela jistě" ví, u všeho byla a má naprostý jasno. Čte totiž bulvár a bere jí všechno kde jeden druhýho zesměšňuje. Už chápeš ? Je to o principu podstaty věc. Jakékoliv na světě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa