Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman kráčel na Hrad pravou, ale manželku měl vlevo. A to je CHYBA!

Autor: ljš - 
8. března 2013
09:54

Miloš Zeman sice dnes ráno na Hrad jistě vykročil pravou nohou, ovšem po hradním nádvoří již správně nekráčel. První chybičku proti protokolu spáchal se svou manželkou hned za branami prezidentského sídla. První dáma musí totiž vždy stát po pravé ruce svého muže.

Hradní stráž otevírá bránu Pražského hradu novému prezidentovi a ten do ní vchází obklopen svými ženami. Obrázek jako stvořený pro novináře a podle selského rozumu i logický.

Jenže hradní protokol se o logiku a symetrii nestará a Miloš Zeman se tak se svou rodinkou dopustil prvního menšího přešlapu. První dáma i první slečna totiž musí kráčet vždy po prezidentově pravé ruce. Zemanovi tak museli na hradním nádvoří provést hned za branou takový menší taneček a pořadí si vyměnit.

K radosti všech přítomných to nový pezident zvládl bez zakopnutí. Jeho zanícený palec, který údajně za jeho pády stál, už je evidentně zcela v pořádku.

ropuchaninka ( 9. března 2013 17:53 )

To pani Zemanova je porad tak mila s usmevem od ucha k uchu???Je to velice prijemne sa na ni podivat to Vam teda povim.......--"""""vsude skvi sa jara kvet"""""

pgga ( 9. března 2013 03:29 )

Hm...po posledni navsteve. CR....hruza...jako Mexico

prefikana ( 9. března 2013 01:36 )

prefikana ( 9. března 2013 01:35 )

No to ne, ale co treba takovy Okamura?, nebo co ja vim? To jste copak nemeli na vyber uz nikoho jineho?, jen ty dva stare prdoly???

prefikana ( 9. března 2013 01:29 )

Oni na to za nejaky ten den prijdou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa