Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Místopředseda VV Štovíček pouští funkci. Kdo bude další?

Milan Šťovíček už nebude vykonávat funkci místopředsedy strany VV
Milan Šťovíček už nebude vykonávat funkci místopředsedy strany VV  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, mivr - 
18. dubna 2012
22:25

Milan Šťovíček rezignoval na post místopředsedy Věcí veřejných. O tom, zda se připojí k nově vzniklému politickému uskupení Karolíny Peake a "odpadlíků" z VV, se chce poradit se stranickým sdružením v domovském Litvínově VV. Je připraven hlasovat s vládou, pokud bude naplňovat své programové prohlášení.

"V tuto chvíli jsem členem VV, pouze jsem rezignoval na post místopředsedy strany," řekl Šťovíček. Ve straně zůstává, protože je členem litvínovské buňky, s jejímiž členy se chce o svém dalším osudu ve VV poradit. "Budeme mít určitě při nejbližší příležitosti klub VV v Litvínově. Tuto situaci budeme řešit, pak se uvidí," dodal Šťovíček.    

VV jednají o svém dalším osudu po odchodu Peake, ministrů a části poslanců do nového politického uskupení. Klub strany dnes posvětil odchod "rebelů" z poslanecké frakce. Členem klubu již není ani Vít Bárta, který byl nepravomocně odsouzen za korupci.

Kromě něj ve VV již nejsou vicepremiérka Karolína Peake, poslanci Viktor Paggio, Lenka Andrýsová, Dagmar Navrátilová, Jiří Rusnok, Martin Vacek a Jana Suchá. Nové uskupení zformované kolem Peake se na svou stranu snažilo dostat tolik poslanců, aby společně s ODS a TOP 09 měli ve sněmovně většinu. Právě ziskem "bezpečné" většiny podmínil premiér Petr Nečas (ODS) pokračování vlády. Jinak jsou podle něj řešením situace předčasné volby, na které se ODS již připravuje.

arcaben ( 19. dubna 2012 16:34 )

Vypelichané Veverky se zoufale snaží udržet na stromě s lahodnými oříšky....

reeh ( 19. dubna 2012 14:24 )

Jó Šťovíčku, jen se připoj. Ta nová platforma potřebuje silné muže..... http://vtipy.netroof.eu/item/7422/nova-quotplatformaquot-karoliny-peake/

arcaben ( 19. dubna 2012 11:36 )

ano,je jeden z kandidátů..

osinek ( 19. dubna 2012 10:29 )

Není velmi výstižný komentář J.Černého (viz níže)o bývalé modré bolševičce PÍ-i Peak (byla členkou ODS), která plní PARTAJNÍ ÚKOL ZLODĚJSKÝCH MODRÝCH STRAK z ODS rozložit poslanecký klub strany VV a zajistit podporu véčkařských ODPADLÍKŮ profláklé Nečasově vládě? jiri.cerni@seznam.cz : Píč je podrazářka - jde jí o koryto Tu stranu kterou Píč zakláda do voleb nešla a tudíš jde o B mančaft pro ODS.To přece není možné brát vážně aby tito lidé kůli udržení koryt tady spoluvládli se stranou ODS která volby nevyhrálá a je to strana převlekačů kabátů,zlodějů, podvodníků a zločinců. Na tomto marasmu má největší podíl hradní Narcis který byl rovněž zvolen podvodem.Píč a podvodníci z ODS jsou si rovnocenní.Vrána k vráně sedá.Stejní gauneři se sešli. 19.04.2012 08:49 | Proč to ta ta PÍ-a Peak dělá? Proč Peak ve shodě s Nečasem a kalouskem dlouhodobě připravovala tento PUČ proti straně VV? Kromě velkých AMBICÍ této NEUKOJENÉ bývalé odéesačky, jde ji o mnohamilionovou ODMĚNU za rozbití POSLANECKÉHO KLUBU strany VV a za pomoc při zajištění dalšího VLÁDNUTÍ Nečase a Kalkouska!! Že tu PI-DU Peak HANBA NEFACKUJE!!

sakra ( 19. dubna 2012 09:51 )

Šťovíček??? Neuchází se náhodou o post ministra školství? Místo je ještě volné a takhle má naději na toto místo pokud podpoří Nečase s Kalouskem!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa