Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Herečka Chytrová: Ukázala prsa v Tankovém praporu, nyní posílí řady VV

Autor: ot, simao.k - 
6. dubna 2012
06:01

Simona Chytrová (49) se chystá na Mission: Impossible. Nepůjde ovšem o natáčení s Tomem Cruisem, ale o vstup do politiky se stranou Víta Bárty! Za Věci veřejné, které už delší čas páchají v přímém přenosu sebevraždu, chce vést herečka, známá třeba z Tankového praporu, kandidátku do krajských voleb na Královéhradecku.

Jako Janinka Pinkasová ve filmu Tankový prapor ukázala Chytrová svůj obstojně vyvinutý hrudník herci Lukáši Vaculíkovi a s ním i půlce národa. Voliče chce ale přesvědčit jinak.

„Mám vyvinuté sociální cítění,“ tvrdí o sobě. Královéhradecký kraj si prý pro kandidaturu vybrala proto, že se narodila v Rychnově nad Kněžnou. A proč za partaj Víta Bárty?

„Straně Věci veřejné věřím a myslím si, že myšlenka, která spojuje její členy, je ušlechtilá,“ uvedla herečka. Neupřesnila ale, kterou z myšlenek vycházejících na světlo zejména z tajných nahrávek má na mysli.

Otázkou proto je, zda nakonec spojení pohledné fi lmové divy s VV nebude ještě více než Mission: Impossible připomínat jiný hollywoodský trhák – Smrtonosnou past. Jednu jistotu ale Chytrová má: Rozhodně nebude mít nouzi o natáčení. Ve Věcech veřejných totiž natáčí každý každého.

zelena.karkulka ( 6. dubna 2012 21:32 )

no nazdar

mirkazam ( 6. dubna 2012 13:11 )

Milá Simono, s těma VV ti ujel vlak.....

lukolina ( 6. dubna 2012 11:00 )

říká, že má dobře vyvinuté . . . ale to není mozek

decathlonova-matka ( 6. dubna 2012 10:54 )

nic,co by jsme nevěděli,pouze to,že je bezmozek

sabath ( 6. dubna 2012 10:54 )

Tak to bude kurevsky špatný film kort jak ho bude režírovat Jon,no pánbu snámi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa