Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Padouch nebo hrdina? Véčkaři jsou jedna rodina!

VV jsou jedna rodina, tedy alespoň vedení
 (Autor: Infografika Blesk)
Autor: Oldřich Tichý, mokk - 
2. března 2012
12:53

Věci veřejné jsou jedna velká rodina. Alespoň ve vedení. Nejenže faktický šéf strany Vít Bárta (38) vede poslanecký klub a jeho žena Kateřina Klasnová (34) je místopředsedkyní Sněmovny, její bratr a Bártův švagr Filip Klasna (40) je hlavním manažerem strany. A to nejsou zdaleka jediná partajní rodinná pouta.

Klasnové bratr Filip nastoupil do centrály VV krátce poté, co byl bleskově odejit z jednoho z deníků, kde se staral o počítače. Podle všeho se ale o počítače některých reportérů staral dost »netradičně« a o této části práce si rád povídal se zakladatelem agentury ABL Vítem Bártou.

Švagr se sestrou mu nezůstali dlužni a dali mu post manažera strany. Jako takový teď bude Klasna úzce spolupracovat s mužem vicepremiérky Karolíny Peake (36) – Charles Peake (48) bude šéfovat kampaň VV před podzimními volbami. „Pro VV pracuje zdarma,“ zdůraznila Peake pro iDNES.

Klasna na postu manažera strany nahradil Pavla Dobeše (30), když loni odešel vést po Bártovi ministerstvo dopravy. Dobešův bratr Jan (34) pak dostal post náměstka na ministerstvu práce. To, že Lucie Dobešová (27), žena ministra školství Josefa Dobeše (48), vede klub VV ve Slaném, už je jen úsměvná tečka na závěr.

P. S.: Tím, že Dobešové jsou celkem tři, se nenechte plést – Josef má se zbylými dvěma společné jen jméno a lásku ke straně.

KLIKNI NA OBRÁZEK PRO ZVĚTŠENÍ:

VV jsou jedna rodina, tedy alespoň vedení VV jsou jedna rodina, tedy alespoň vedení | Infografika Blesk

sakra ( 3. března 2012 10:29 )

To je skutečně ale sebranka, která chce řídit život této země???

reeh ( 2. března 2012 21:20 )

Padouch, nebo hrdinka, my jsme jedna rodinka.... http://vtipy.netroof.eu/item/7033/zdeseni/

gogo ( 2. března 2012 18:12 )

Rád bych věděl, co si dnes myslí o sobě lidé, kteří VV volili ....

lyznik008 ( 2. března 2012 15:02 )

Nevím kdo sice vede skutečně VV a sympatičtější je určitě Kateřina už proto,že je pohledná ženská.Vadí mi jenom štvanice,které na VV neustále pořádají média s cílem,aby je nikdo nevolil.Ty jejich pseudokauzy např.s podlácením těch dvou odpadlíků a další věci jsou jenom odvarem toho co dělají jiní. Viz např.nová korupční aféra v ČSSD,uplácení členů ODS na všech úrovních atd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa