Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zaručený recept Petry Paroubkové: Jak udělat z manžela terč posměchu

Autor: Sandra Apostolidisová - 
25. ledna 2012
05:00

Petra Paroubková (38) hraje po boku svého muže Jiřího Paroubka (59) roli odhodlané a bezmezně obdivující manželky. Působí, že by se za něj bila do roztrhání těla. Jenže… Tu utrousí něco o jeho sexy mozku nebo jako před pár dny zas o feromonech alfa samce. Oddaná partnerka, dalo by se říct. Ale… Ve skutečnosti to mnozí chápou tak, že z něj dělá spíš terč posměchu.

V našich končinách není příliš zvykem, aby politiky veřejně podporovali rodinní příslušníci. Právě naopak, většina z nich si své soukromí až úzkostlivě chrání. Nejinak tomu bylo i u Paroubka, jehož první žena Zuzana se omezila jen na ukazování trenýrek v oknech chalupy.

Zato atraktivní slovenská tlumočnice Petra Kováčová, s níž se oženil v roce 2007, to rozjela ve velkém. „Když mi bylo devatenáct, snila jsem o tom, že budu úspěšná, bohatá, že budu jezdit na nejkrásnější dovolené, pořídím si dům a auto, záleželo mi na tom, abych měla na sobě jen značkové oblečení,“ vzpomínala před lety Paroubková. A ačkoliv se provdala za sociálního demokrata, snů z mládí se zřejmě tak úplně nevzdala. A tím mu u voličů, o jejichž přízeň se bude znovu ucházet s novou stranou, podráží nohy...

Petře Paroubkové prostě nevadí říkat a dělat věci, které jejímu manželovi udělají spíš medvědí službu. I když ona to myslí obdivně, posměšnou nálepku sexy mozek či alfa samec jejímu muži už asi nikdo neodpáře.

Jirkův sexy mozek 2007

„Nejvíc sexy na muži je pro mě mozek,“ odpověděla kdysi Petra Paroubková na otázku, co ji na jejím manželovi nejvíc zaujalo. Spojení sexy mozek si okamžitě vysloužilo obrovskou vlnu posměchu a zapsalo se jednou provždy do dějin. Petra si za ním ale prý stojí.

Óda na manžela 2009

V roce 2009 Petra sepsala na manžela šestiodstavcovou ódu. Ta se okamžitě stala hitem. „Díky svému nemotornému a rostoucímu břichu jsem zápasila se slunečníkem. Můj muž najednou odhodil telefon, přeletěl asi deset metrů a přiskočil mi na pomoc...“ líčila svého hrdinu Petra.

Vysouložené funkce 2010

Když Paroubková prohrála soud kvůli karikatuře sebe a svého manžela v časopise Reflex, vyzvala tehdy ilustrátora, aby se raději soustředil na současné političky (myšleno hlavně z Věcí veřejných), které se do funkcí dostaly: „...doslova a do písmene intimním stykem.“

Botičky od Diora 2010

Poprask nastal poté, kdy jako žena šéfa ČSSD navlékla své dceři na křest botičky od Diora za bezmála dva tisíce korun. Pak v tom ještě zdárně šlapala, když napsala knihu V botičkách od Diora. V ní byly hlavně pavlačové drby o politických protivnících jejího manžela.

Domek na stáří 2011

Svou slabostí pro Řecko, se Petra nikdy netajila. Loni se proto rozhodla, že by si na ostrově Ithaka měli s manželem pořídit domek. A pořídili si ho za pět milionů. Následné spekulace, kde na dům vzali a jak proběhlo předání peněz, by si ale Jiří asi raději odpustil.

Paroubek=alfa samec 2012

Podobnou »perlu« jako tu o sexy mozku vypustila Petra začátkem tohoto týdne. Ve snaze přesvědčit, že její manžel není fyzicky odpudivý, prohlásila, že ji omámily jeho feromony alfa samce. I toto tvrzení se minulo účinkem a přineslo jen další úsměšky.

mjenkee ( 27. ledna 2012 15:19 )

Sloveny roztáhnou nohy komukoliv, pokud na to má. ...takže i Paroubkovi

mjenkee ( 27. ledna 2012 15:17 )

Petra Paroubková trpí úchylkou "paroubkofilie". To je už jen krůček k zoofilii se specializací na prasata!

dandova ( 27. ledna 2012 10:36 )

dandova ( 27. ledna 2012 10:36 )

dandova ( 27. ledna 2012 10:35 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa