Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Paroubková o Jirkovi: Je to samec, sbalil mě na feromony

Autor: jos - 
23. ledna 2012
12:27

Petra Paroubková (38) se ve svém posledním internetovém komentáři rozhodla, že ohodnotí, kdo v Česku je alfa samec, kdo beta samec a který politik samčí rysy zcela postrádá. Její Jirka je prý alfa samec provoněný feromony, kterým prostě nešlo odolat.

Že Petra Paroubková píše ráda a často a že má potřebu veřejnosti sdělovat své pocity a názory na tu či onu věc, je notoricky známá skutečnost. Na serveru vasevec.cz se nyní dokonce pustila do typologie samců a odhalila tak, jak na ni jako na ženu působí mocní čeští muži.

Nejvýše vyšel v hodnocení její Jirka

Jako zamilovaná manželka veřejnosti sdělila, že její manžel je alfa samec. "Jiří Paroubek se někomu líbit nemusí, může se někomu – zvlášť těm, co ho osobně nikdy neviděli, zdát odpudivý, ale je to alfa samec," píše nadšeně paní Petra a dodává, že kromě "sexy mozku" ji její muž dostal na feromony.

V této souvislosti srovnává svého manžela například s bavičem Janem Krausem. Ten je prý také alfa samec, ale není hezký. "Klidně říkám, že je velmi ošklivý," popsala Paroubková, jak vidí oblíbeného herce.

Nejhůř si ale v jejích očích stojí expremiér Jan Fischer. "Fakt se o něm nedá říct, že by byl alfa nebo dokonce beta samcem," nebere si Paroubkova manželka sebemenší servítky při hodnocení muže, o kterém se uvažuje jako o budoucím prezidentovi.

Kdo je alfa samec

V živočišné říši označuje pojem alfa samec (případně alfa samice) jedince, kterého ve skupině ostatní poslouchají a respektují. Je-li takto respektován pár, mluvíme o alfa páru.

Funkce feromonů

Feromon (lidově zvaný pižmo) je substance, vylučovaná jedním jedincem a přijímaná druhým jedincem stejného druhu. Feromony jsou tak látky vytvářené tělem a šířené za účelem vnitrodruhové komunikace.

U lidí a obecně u lidoopů mohu mít feromony vliv na společenské chování lidí i na při volbě sexuálních partnerů. (wikipedie.cz)

oldedek ( 26. ledna 2012 12:48 )

Nó Petruš jsem zase já ocenil jako p.i.c.a č. omega

speedy.j ( 25. ledna 2012 12:31 )

No, jestli si pot věčně upoceného pana Paroubka plete s feromony, je to její věc ))))) Ale národu ukazuje, čím myslí, tedy nejspíš svou v......, slušně řečeno. Jinak je to hloupá slepice a navíc ještě zlatokopka. Šílená kombinace, navíc ještě, když má neustálou potřebu se odhalovat českému národu Až se jejich dítě naučí číst..no potěš...to si počte

jack08 ( 24. ledna 2012 18:35 )

Jirka si feromony utírá na fotce do kapesníku

eccehomo ( 24. ledna 2012 16:43 )

pokud si vzpominam, nedavno tvrdila, ze ji ohromil svym mozkem. Takze, pokud ted rika, ze je alfa samec, tak si to prekladam jako nevabne vonici zapareny mozek ktery Jirka nosi mezi nohama. No, a ted jsem ztratila chut na obed. Fuj tajxl. To je mi predstava

lejdynka ( 24. ledna 2012 09:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa