Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poslanecká pracovní morálka: Rádl si krátil čas s vánoční čepicí Blesku

Autor: Sandra Apostolidisová, lmk - 
17. prosince 2011
08:14

Tomu se říká pracovní morálka! Že se naši poslanci nepředřou, je známá věc. Včera ale zmámeni vánoční atmosférou vyklidili své lavice už ve 14 hodin. A i předtím je víc než předkládané zákony zaujala santovská slevová čepice Blesku. Obzvlášť Aleš Rádl (45, ODS) se jí nemohl nabažit.

S potutelným úsměvem ji předváděl všem okolo, po zbytek dne pak zaujala čestné místo uprostřed jeho stolu. Jen jen si ji nasadit… Pravdou ale je, že Rádl ze sebe svršky raději shazuje, což dokázal před rokem svým opileckým tancem u striptérské tyče v rozhalené košili.

Nejen on ale v pátek podlehl duchu Vánoc. Jeho stranickým kolegyním pro změnu dělalo nejvíc starostí zahradničení. Škoda že se s podobnou péčí, jakou věnují své vánoční hvězdě, nevěnují také práci.

Nutno ale uznat, že si mezi svátečními radovánkami našli politici čas i na nějaké ty povinnosti. Do druhého čtení vrátili předlohu, podle které by obce mohly vybírat za svoz odpadu až 1000 korun ročně na obyvatele. A vánoční dárek nadělili mužům, kteří bojují za popření svého otcovství. Ti tak totiž nejspíš budou moci učinit až do tří let věku dítěte, nejen do půl roku, jako je tomu dnes. Novelu bude ještě projednávat Senát.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sabartnok ( 18. prosince 2011 00:30 )

ten by měl hezky sedět za kauzu Dalmatin jinde a né v poslanecké sněmovně. To se taky ututlalo a přitom je to úplně jasný případ od samého začátku. A paní Langšádlová, dříve ze stejného městského úřadu, už je poslankyně rovněž. V tomto státě se může absolutně všechno a lidi jak berani na to koukají.

husqarnowicz ( 17. prosince 2011 18:26 )

Jsou to šašci. A proč by nebyli, když jeden prezident jezdil po Hradě na koloběžce a druhý krade v cizině pera?

gogo ( 17. prosince 2011 16:22 )

Kdo podle Vás (ne podle poslanců) pracuje nyní v tomto státě pro "obyčejné lidi" ?

gogo ( 17. prosince 2011 16:21 )

Že jde levicovým poslanců o blaho lidu říkáte nyní Vy (byť samozřejmě ironicky) a poslanci samotní. Ale faktem zůstává, že KSČ nebyla dána po roce 1989 možnost se ukázat ve stejném světle jako ostatní více méně trapné a občas až téměř zkriminalizované politické strany. Možná, že nyní se to pro ně stane významnou výhodou...

jpavlik ( 17. prosince 2011 15:38 )

Na p.Rádlovi je vidět, že nebyl stvořen k práci a odpovědnosti, což také dělá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa