Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ve Sněmovně se válela pětistovka, ujala se jí Klasnová

Nalezené pětistovky se ujala místopředsedkyně Klasnová. Ne však na dlouho. Majitel se nepřihlásil, a tak ji předala sekretariátu Miroslavy Němcové
Nalezené pětistovky se ujala místopředsedkyně Klasnová. Ne však na dlouho. Majitel se nepřihlásil, a tak ji předala sekretariátu Miroslavy Němcové  (Autor: Foto Blesk - Martin Hurda)
Autor: ljš - 
7. prosince 2011
18:25

Že se ve Sněmovně často mrhá penězi, je známá věc, většinou jsou to však peníze státní. Teď poslanci plýtvají i těmi svými. Poslanec Martin Doktor totiž našel pod řečnickým pultíkem pětistovku a nikdo se k ní nehlásil!

"Paní předsedající, jsem v naprosto nezvyklé situaci," oslovil Doktor místopředsedkyni sněmovny Kateřinu Klasnovou, která schůzi řídila, a předal jí nalezené peníze. Ta reagovala s humorem. "V mých rukou budou zcela bezpečně uloženy. Vrátím je na konci školního roku, respektive volebního období," prohlásila.

Protože se až do skončení zasedání o peníze nikdo nepřihlásil, předala je Klasnová sekretariátu předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslavy Němcové. Asi to pro poslance, nebyl dostatečně velký "balík".

rudyptak48 ( 7. prosince 2011 20:44 )

Určitě byla cinknutá, proto ji nikdo nevzal.

skorice.vanilka ( 7. prosince 2011 19:11 )

Poslanci nemají hluboko do kapsy, nevědí kolik peněz vlastně u sebe mají. Podle toho se i chovají. Jak hospodaří s osobními penězi, tak hospodaří i s penězi veřejnými. Potřebovali by přitáhnout kohoutek.

vesnicankavemeste ( 7. prosince 2011 18:50 )

Jsem se pousmala........kdyby tam nekdo nalezl 111 melounu,tak tenhle clanek by nebyl

Zobrazit celou diskusi