Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komentář šéfredaktora Blesku: Smutný Kocourek

Podváděný smutný Kocourek se jen nechtěl dělit s manželkou
Podváděný smutný Kocourek se jen nechtěl dělit s manželkou  (Autor: Blesk)
Autor: Pavel Šafr, evakk - 
24. listopadu 2011
10:37

KOMENTÁŘ: Děkujeme čtenářům za ohromný zájem o naši velkou anketu o největšího gaunera české politiky. A děkujeme Standovi Grossovi, že veřejnosti poskytl tak čitelný obrázek zkorumpovaného politika. U mnoha ostatních gaunerů české politiky totiž není jejich gaunerství tak pěkně vidět. A je to škoda.

Všichni se přece rádi díváme, jak na někoho prší z nebe zlato. Tak třeba Martin Kocourek. Kde se vzalo jeho 16 milionů, které, jak sám říká, »odklonil« ke své mamince?

Martin Kocourek musel odstoupit proto, že se k těm odkloněným penězům nepřiznal, a okradl tak svoji ženu, s níž se rozešel. Je to celkem srozumitelné. Kocourek má těžké zdravotní problémy a jeho žena si našla kohosi jiného. Proč by se s ní dělil?

Martin Kocourek byl dlouhá léta poradcem Václava Klause. Je velmi zajímavé, že firmu Key Investments, odkud jeho miliony k mamince připutovaly, kdysi vedl taktéž bývalý poradce Václava Klause a jeho současný kancléř Jiří Weigel. Tato firma mimo jiné půjčila Standovi Grossovi na jeho geniální investici do akcií, na nichž vydělal kolem 100 milionů. Jinak se také tahle společnost »starala « o peníze těch obcí, kde vládla ODS. Byla to prostě firma, která tak trochu ve velkém kradla. (Pobavil by mě soud na tohle téma.)

Je to smutný osud, být Kocourkem. Člověk by ho pohladil. Musel odstoupit kvůli špatně »odkloněným« milionům. Kdo by přitom neokradl nevěrnou ženu o nakradené peníze? Přece každý normální gauner by se zachoval podobně lidsky.

vrkal ( 22. června 2012 18:41 )

Největší gauner v politice je bezpáteřní, bezohledný Kalousek. Když vynechám to cestování ze strany na stranu, tak určitě stojí za zamyšlení jeho loupeže v armádě, na MF, okrádání t ěch nejchudších a protěžování těch bohatých. Pokud by někdo měl viset tak Kalousek a Klaus.

husqarnowicz ( 24. listopadu 2011 18:20 )

Pane redaktore, hned v úvodu děkujete Grossovi za jím poskytnytý obrázek zkorumpovaného politika. Ale nějak jste zapomněl na Klause. Umístil se Grossem s nevelkým rozdílem na pěkném třetím místě, a ani mu neděkujete za to, že dnes a denně předvádí veřejnosti, jaký by prezident být NEMĚL.

autentickej ( 24. listopadu 2011 16:58 )

Však se dočkáš.Příští rok už začne řádně přituhovat a bude už jen hůře.Teplo, plyn, voda,dépéháčko a další a další.Letos se ještě neuvědomělá chátra valí před IKEA a mangelí slevové kupony.Také jim to hlupcům jednou dojde.

charles009 ( 24. listopadu 2011 15:47 )

Je Te skoda Pavle!!!V Reflexu Ti to sluselo o mnoho vice,uvodniky byly me neoblibenejsi clanky...Tohle Te semele a rozmelni i kdyz to vis a budes se branit....U me Plesk=Dikobraz...

brum ( 24. listopadu 2011 14:23 )

Že by " Štěpán ODS"?My bychom pořebovali,aby se ty miliony a miliardy odklonily taky jednou do státní kasy.Ty soukromé už beztak přetékají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa