Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jako malé děti: Kočí a spol. přesazeni na hanbu

Autor: jaj, ap - 
27. dubna 2011
10:26

Věci veřejné dosáhly svého. Kočí, Huml a Škárka, kteří jsou svými bývalými kolegy považováni za zrádce již nebudou sedět v Poslanecké sněmovně vedle nich. Na návrh strany VV budou posazeni ke zdi.

Jak na základní škole si museli připadat bývalí členové poslaneckého klubu VV Kristýna Kočí, Stanislav Huml a Jaroslav Škárka. Poté co se postavili neformálnímu šéfovi strany Vítu Bártovi byli vyobcováni ze stáda a jejich bývalí kolegové se k nim chovali doslova jak k prašivým ovcím.

Na vlastní kůži to během úterního hlasování o vyslovení nedůvěry vládě poznala především Kristýna Kočí. Lavice kolem ní byly úplně prázdné. Oficiální předseda VV Radek John dokonce prohlásil, že členové VéVéček budou raději stát v uličkách než by se mezi zlobivce posadili.

Po zpívajícím poslanci Kortem (TOP 09), který při hlasování svou podporu vládě vyzpíval, se však lidé  dalšího varietního představení nedočkají. Ve středu Sněmovna vyhověla návrhu VV a odpadlíky od pravověrných Véčkařů oddělila. Protože své kolegy zlobili, byli přesazeni na hanbu ... do zadních lavic.

smrtihlav ( 28. dubna 2011 11:32 )

to mluvíš o čssd, tak to jooo

smrtihlav ( 28. dubna 2011 11:32 )

Kočí z poslanecké sněmovny ven, tak už tam nemá, co dělat. Zájmy voličů už stejně nehájí, takže je tam jenom kvůli korytu. Kočí ven!

montevideo ( 27. dubna 2011 19:17 )

Část členů nevyzrálých, část senilních, proto takové infantilní hrátky.

montevideo ( 27. dubna 2011 19:15 )

Vždyť používají sami mafiánské praktiky a na kuří oka si šlapou navzájem.

olesja ( 27. dubna 2011 18:32 )

No ještě, že nemusí klečet v koutě!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa