Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ministr kultury se žení s policejní exmluvčí

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Oldřich Tichý, Kjos - 
6. března 2011
05:00

Chodí spolu 7 let, ale až nyní se rozhodli, že do toho »praští«. Ministr kultury za TOP 09 a dřívější dlouholetý berounský starosta Jiří Besser (53) plánuje svatbu s někdejší policejní mluvčí Blankou Kosinovou (46). „Zásnuby už byly, svatbu plánujeme na červen,“ potvrdil Besser Nedělnímu Blesku.

Proč se svatbou tak dlouho čekali? Snadná odpověď: Besser je teprve něco málo přes rok rozvedený. I když s Kosinovou je už dlouho, formálně pořád zůstával v předchozím manželství. Chtěl prý, aby vše proběhlo maximálně v klidu a aby oba jeho synové už byli dospělí.

Také někdejší policejní mluvčí má už tři děti, takže by se zdálo, že svatba bude velká a divoká. Jenže… „Chceme to v klidu, nejraději jen my dva a svědci,“ řekl Besser. Dětem, které se to dozvěděly minulý týden, se to prý ale moc nelíbí, a tak zřejmě ještě budou pokračovat rodinné porady a vyjednávání. Přesný termín ani místo svatby prý zatím není jasné.

Podle informací Blesku by ale v žádném případě nemělo jít o podobně okázalou a drahou záležitost, jako když si loni bral novopečený ministr dopravy Vít Bárta místopředsedkyni Sněmovny Kateřinu Klasnovou. Tehdy se na milionářském zámečku Mcely střílelo z děla, létalo vrtulníkem a čestnou stráž stála napoleonská garda.

redsona ( 2. dubna 2011 16:30 )

Franto založ fanklub. Jediné sympatické na této dvojici je, že si pan ministr nenašel dvacetiletého zajdu, ale zralou ženskou.

komentator ( 7. března 2011 15:05 )

tak nějak

sakra ( 7. března 2011 09:47 )

Vždyť je to zubař, ten kultuře opravdu "rozumí" a klidně v naší vládě může dělat jakéhokoliv ministra. Na jsme už zvyklí!

janteto ( 7. března 2011 07:27 )

bijecsocek, co ty jsi za blba? Takový tu snad ani není, snad ještě pejsankova. Asi rodina, že? Primitivové k pohledání!!

franta15 ( 6. března 2011 19:37 )

Jo, už si vzpomínám, blamale. To tobě Kosinová stoupla jako mluvčí policie na kuří oko a potom jsi hned musel zařídit, aby odešla. Neví to moc lidí, ale někteří si to pamatují. A teď jste zase spolu na ministerstvu a tak zase vyvádíš. Kosinová je žena činu a s nikým se nepáře, ani s tebou. S tím kvičením to je trochu jinak. Besser nekvičí na Bártu, zato ty tady kvičíš na ni. Neboj, však ona ti to teď spočítá a budeš se divit. No a Bárta, ten je ze všech nejschopnější a jestli se chceme dostat z těchto sra..k s Nečasem, tak je to jediný člověk, který nás může vytáhnout z bahna , do kterého nás táhne TOP9 spolu s ODS /v tomto pořadí/. Nečas nemá na to, aby vydýchal Kalouska. Kalousek "jede" a Nečas ho stíhá na kolobce, peláší na ním, ale nerozumí si spolu, protože to nejsou koaliční partneři ale koaliční nepřátelé... Bárto do nich, pamatuješ se ještě dloufám na Blavu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa