Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Papaláš John: Bez majáčku ani ránu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
14. února 2011
13:32

"Jsme proti papaláštví a zneužívání poslaneckých privilegií," hřímal před volbami Radek John. Uběhlo půl roku a z bývalého bojovníka proti papalášským manýrům se stal muž, který ví, že ministerské výhody jsou od toho, aby se využívaly. Když má normální člověk zpoždění, má problém. Když má problém ministr, zapne majáček.

Po hradecké dálnici, která bude zřejmě navždycky končit těsně před Hradcem si to vysokou rychlostí uhání ministerské auto s majáčkem. Pan ministr John jede na televizní debatu.

Když se spěchá, tak se bliká

Používání majáčků je papalášství a zapínat maják na svém autě budu jen výjmečně, pranýřoval Radek John zvyky politických dinosaurů a sliboval změnu. Co si pod výjmečnou situací představuje ukázal Radek John názorně v neděli.

Ne, tentokrát nejel zachrańovat pražany před útokem teroristů, ani nespěchal na skleničku bílého vína na německé velvyslanectví. Jel na televizní debatu do Nového Bydžova na Královéhradecku a meškal. Na střeše jeho auta proto blikal maják.

Nějak jsme se zamotali

"Pracovník ochranky mi potvrdil, že jeli se zapnutým majákem část cesty," potvrdil Lidovým novinám mluvčí ministerstva vnitra Pavel Novák. "Když se někam jede, tak ochranka ví, v kolik máme být na místě. Podle toho řekne, v kolik dojede pro pana ministra. My jsme se tam po Praze nějak zamotali, takže je možné, že tam vzniklo zpoždění, a pak to chtěli dohnat," dodal mluvčí. Odpovědnost svého ministra odmítá. O způsobu přepravy a použití majáčku prý rozhoduje výhradně řidič.

monster13 ( 16. února 2011 17:40 )

Já fakt nevím jaký by chtěli kritici důvod, aby John mohl použít majáček, teda lépe řečeno, aby ho jeho řidič mohl použít. Stejně si myslím, že vždy když by ho použil, tak by měl nějaké kritiky, i když je to úplná prkotina.

zirafak ( 16. února 2011 17:28 )

za to vy působíte jako ukázkový inteligent ála Vitěslav Jandák

honza33 ( 16. února 2011 17:23 )

Asi tak...a hlavně o majáku rozhoduje řidič...a pokud jel na natáčení, tak v tom nevidím jediný problém

zelena.kometa ( 16. února 2011 17:20 )

Takže John teď jednou v poslední použil maják a je z toho "Bez majáku ani ránu?"

susanah ( 15. února 2011 18:08 )

Na vysílání pořadu do TV nemusí uhánět s majáčkem. Stačí se včas vypravit, vyčůrat a učesat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa