Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drobil ustál korupci a má nový, dobře placený flek!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos, mivrk - 
8. ledna 2011
11:59

Korupční skandál na ministerstvu životního prostředí ho sice stál křeslo ministra, ale už nyní má Pavel Drobil další zajímavé místo. Našla mu ho jeho mateřská ODS.

"Jsem garantem nového projektu odborných komisí ODS," řekl pro MF Dnes Drobil a dodal: "Odborné komise se budou vyjadřovat k zásadním programovým záležitostem ODS, a do budoucna budou tvořit program."

Premiér Petr Nečas, který za Drobilem během celého korupčního skandálu stál jak za svým pokrevním bratrem, v tom nevidí vůbec nic divného: "Jde o manažerskou a organizační činnost, nikoli obsahovou přípravu programových dokumentů a stanovisek ODS," řekl premiér. Drobil se tak stane jakýmsi ideovým šéfem ODS. 

Poté, co odstoupil z ministerského křesla, se Drobil nechal slyšet, že z politiky zmizet rozhodně nehodlá. A svůj slib dodržel...

warumfernet ( 24. května 2011 06:40 )

Nahrávka se nesmí dostat na světlo - smazat, zničit, mlčet....... ODSácká vládní klika je garantem kvetoucí korupce v Sockistáně. Kecy o tom, že chce bojovat proti korupci jsou plivancem a výsměchem ovčanům do xichtu.

simamach ( 9. ledna 2011 16:58 )

On aleš1 je vlastně ODS-ák a modrák každým coulem. Jenže se za to stydí.

simamach ( 9. ledna 2011 14:30 )

To se dalo čekat. Místo, aby byl trestně stíhán, dostane od ODS dobře placené místečko. Já už se tady nedivím ničemu.

komentator ( 9. ledna 2011 11:54 )

Modré straky nezklamaly. Korupčník Drobil pokračuje ve vedení ODS. Snad ty modré bolševiky voliči ještě víc nakopnou ve volbách!

4747 ( 9. ledna 2011 09:35 )

TO JE FUNKCE JAK CYP!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa