Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Předvolební debata: Kdo je největší dinosaurus?

Tak pánové... Kdo je tady největší politický dinosaurus?
Tak pánové... Kdo je tady největší politický dinosaurus?  (Autor: Petr Merta)
Autor: hoř, gib - 
5. května 2010
23:26

Tak tohle opravdu nikdo nečekal. Volební duel se změnil v hádku o to, kdo je politický dinosaurus! Nakonec všechny uzemnil David Vodrážka (ODS) větou: „Když vymírali dinosauři, tak byli červeno-oranžový!“ To ale nebylo zdaleka všechno! Kníže pán přišel na zkoušku o půl hodiny pozdě, protože byl na zahájení výstavy a pak na kafíčku… A aby toho nebylo málo, vůbec nedával pozor!

Pražské jedničky volebních kandidátek se včera sešly ve volebním duelu. Mělo se mluvit o Opencard, měly se řešit veřejné zakázky a korupce… A zrovna o Opencard, která je tak často propíraná v médiích, nepadlo ani slovo! Martin Pecina (ČSSD), Karel Schwarzenberg (TOP 09), David Vodrážka (ODS), Radek John (VV) a Jiří Dolejš (KSČM) raději řešili otázku: Kdo je politický dinosaurus!

„Nečas je pro mě kandidát na premiéra. Ten rozhodně není dinosaurus,“ nebál se vyjádřit svůj názor Radek John (VV), jehož strana právě přišla s nápadem vymítit z politiky dinosaury. V diskuzi nesměly chybět ani psychické podpory. V první řadě se tak objevil radní Milan Richter (ODS), který pokyvoval na Davida Vodrážku (ODS). Martinovi Pecinovi (ČSSD) zase přišel držet palce Petr Hulinský (ČSSD).

Toho to asi vyvedlo z míry, protože když dostal půl minuty od moderátora Václava Moravce, tak neřekl vůbec nic. „Už nemluvte, vy jste se do limitu nevešel. Asi nevíte, jak je půlminuta dlouhá,“ řekl nakonec Pecinovi Moravec.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kajina ( 8. května 2010 01:34 )

I já souhlasím, Nečas je Přesčas, byli u toho rozkrádání všichni a vrchovatě, hned po revoluci, co zkazili pak dávala ČSSD pracně dohromady ... a jakmile přišli k moci ODéeSesáci, začla rozkrádačka nanovo. Po kolikáté se to bude opakovat, aby titíž lidé slibovali " teď už budeme hodní lidičky, už víme jak na to " ???? !!!!!!

kajina ( 8. května 2010 01:31 )

Ta bída a utrpení ti asi vlezlo na mozek, že ?

9030 ( 6. května 2010 23:32 )

Já už mám vybráno a včerejší debat o prdu mě ve výběru jen utvrdila. Některé hlášky tech některejch lídru byly opravdu jak od bobr caompeny. Jen jeden z nich byl nad věcí.

antoniocosi ( 6. května 2010 16:30 )

a co ten zbytek? Tvrdík,Gross,kakaový Kraus atd... formujuluj přesně...jeden za všechny, všichni za jednoho Byh je vyházel úplně všechny, a poslal tam lidi z fabrik a družstev...nezkažený a ochotný dělat pro normální lidi a né pro SEBE !!!

9030 ( 6. května 2010 13:05 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa