Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Topolánek: O videu jsem nevěděl! Blesk.cz: Ale věděl!

Autor: šim, pes - 
23. března 2010
05:00

Mirek Topolánek se za svoje výroky během focení pro časopis LUI sice omluvil, od začátku se je ale snažil více méně popřít. O víkendu tvrdil, že nevěděl, že je natáčen. Blesk.cz má důkaz o opaku!

526410:gallery:true:true„Pan Topolánek tvrdí, že nevěděl, že ho natáčeli,“ řekl v sobotu Blesk.cz Martin Kupka, tiskový mluvčí ODS. „Natáčeli ho bez jeho vědomí, bylo to nekorektní,“ reprodukoval Topolánkova slova mluvčí jeho strany. Na otázky přitom Topolánek reaguje přímo do objektivu.

Foto: 
Co na to Jiří Paroubek? Ptejte se ho na chatu Blesk.cz

Na opakovaný dotaz zda tedy Mirek Topolánek o natáčení věděl, odpověděl Kupka vyhýbavě. „V žádném případě nepředpokládal, že by informace mohly uniknout na veřejnost,“ řekl Blesk.cz mluvčí v pondělí.

Věděl tedy Topolánek o natáčení, nebo ne? Video pořízené na místě odpověď na tuto otázku nabízí. Na zvukovém záznamu, který má Blesk.cz k dispozici, je jasně slyšet jednoho ze členů štábu, jak Topolánkovi říká, že ho budou natáčet. Topolánkova hlaholivá řeč a bodrý smích jsou rovněž snadno identifikovatelné.

Video, které dokazuje, že Topolánek o natáčení věděl

Video Toplánek věděl, že ho v natáčí na video. - Pro Blesk.cz LUI MAGAZINE
Video se připravuje ...

Po focení, při kladení otázek i při jejich zodpovídání, se Topolánek s kávou v ruce dívá do objektivu digitálního fotoaparátu. V odraze v zrcadle vedle Topolánka je vidět fotograf, který záznam pořídil.

Ovšem celá věc, jestli Mirek Topolánek o natáčení věděl, nebo nevěděl, není vlastně zase až tak důležitá. Podstatné jsou jeho výroky, kterými urazil velké množství voličů. A to rozhodně bez ohledu na to, zda svoje názory pronáší veřejně či v soukromí. Vrcholový politik, o to více pravičák, jehož strana se 'pyšní' procírkevním programem, by takto neměl ani uvažovat!

Jasně vypovídající je také názor čtenářů Blesk.cz. 80 % se jich v anketě vyjádřilo, že by měl takový člověk z politiky odejít.

ČTETE:

Foto: 
Alexandr Vondra: Za Topolánka se stydím

 

Foto: 
Mluvčí ODS na chatu: Žehlil Topolánkův skandál

 

Foto: 

Topolánek: Církev vymývá lidem mozky

 

509238:wide:true:true Katolíci jsou v šoku z Topolánkových slov

 

Foto: 

Jak Topolánek lovil čtyřprocentní voliče

 

Foto: 

Topolánek označil Fischera za uhýbavého žida

 

Foto: 
Topolánek se svlékl a rozpovídal

 

Foto: 

Fischerovi zděšeni, vzpomínky na holocaust se vrací

 

Foto: 

Topolánek: Nic jsme neprovedl, ale omlouvám se

 

Foto: 

Psal Topolánkovu omluvu vůbec Topolánek?

kocka22 ( 24. března 2010 07:03 )

no jo, pravda nahlas se trestá...podle mě jsou skety v tom časopise, to vás nikoho nenapadlo?

petr11 ( 24. března 2010 05:38 )

Chytrej až na půdu,ale když jde o něj, o ničem neví!!

mouse ( 24. března 2010 01:10 )

další vymyšlená kauza, že vás to furt baví. Krom logické úvahy o předsudcích o slabosti homosexuálů a tahu na branku židů neřekl nic kontroverzního, a tohle samo o sobě rozhodně nemůže být důvod pro takovouhle mediální masáž. Vo co vám de? Že je primitiv víme dávno, něco nového by nebylo?

cliffender ( 23. března 2010 22:01 )

jajajajenomja, vždy 18+, 170- a 70-, bych volil, ale to je passé... Anaysi Nepřekvapuje mne, že si Topolánka lidi neváží, ale pokud jde o charaktery,zkuste srovnávat s jinými, namátkou s Filipem, Paroubkem a tp.budete mít lehčíí výběr. Jedno je naprosto zřejmé, že socialismus je nádherná idea, která 10 kč do šrajtofle vloží a 100 vytáhne, protože si každý, kdo schvaluje nebo přiděluje, něco zaslouží. Nehrbil jsem se a tak do záp. Evropy jsem se dostal poprve v prosinci 1989. Srovnejte, kam se dostaly lidové vozy VW a Trabant při stejné startovní čáře. Hlouposti, že..Kdyby novinářům šlo o spravedlnost, tak nemusí zkreslovat, vytrhávat z kontextu, tajit a naopak zveřejňovat nepodstatné. Blesk je jen vychytralé Rudé Právo. Rozdíl je v tom, že je to vox populi-)

1honza1 ( 23. března 2010 19:25 )

Pro boha tady se nejedná o to zda o tom věděl či nevěděl tady jde o to že něco takového by si vůbec neměl dovolit ať je před kamerou nebo nikoliv.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa