Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Růžový Mirek: Takhle se loví čtyřprocentní voliči!

Autor: efk, jos - 
20. března 2010
05:02

Ačkoliv barvou ODS je odjakživa modrá, Mirek Topolánek ukázal, že má vřelý vztah i k růžové. Pomůžou mu "čtyřprocentní" dohnat více jak čtyřprocentní ztrátu na sociální demokraty? Vyplatí se mu pózování pro gay magazín Lui?

Topolánek na lovu

Podle posledních volebních průzkumů je ztráta ODS na sociální demokraty něco přes čtyři procenta volebních preferencí. A protože Mirek Topolánek je dobře znám jako muž s gulami a tahem na branku, rozhodl se ztrátu dohnat těmi nejslavnějšími čtyřmi procenty v zemi – těmi, které tvoří homosexuální minorita.

„Skoro bych řekl, že Topolánek počítá i se známou pravdou, že ve skutečnosti je homosexuálů ve společnosti více jak ony slavné čtyři procenta. On totiž nechce sociální demokracii jen dohnat, ale i předehnat,“ s úsměvem glosuje Topolánkovo počínání mediální analytik Marek Ditrich.

Sexy pózy pro sexy kluky

Bývalý premiér se rozhodl gaye oslovit originálním způsobem. Nechal se nafotit a poskytl rozhovor gay časopisu LUI Magazine. A při focení se vážně děly věci. Topolánek pózoval hned v několika povedených pozicích a uvolněná atmosféra ho navíc inspirovala i k několika filozofickým zamyšlením. Zvláště to o fungování církve stálo za to - ČTĚTE ZDE! Doufejme, že modrý pták nezrůžověl jen kvůli volbám. Snad si Topolánek ponechá svůj vřelý vztah k sexuální menšině, i kdyby volby náhodou nedopadly podle jeho představ.

Stojí za vším Dalík?

Otázkou zůstává, jak čelní pravicový politik na tento nápad přišel. Názor, že se jedná o další majstrštyk jeho parťáka Marka Dalíka vyvrací šéfredaktor LUI Magazine Jakub Starý. „Napadlo to mne. A byl jsem hodně překvapený, že na to pan Topolánek přistoupil. Vybrali jsme si ho proto, že je to nejen známý politik, ale taky hezkej chlap. A to focení proběhlo naprosto bez problémů,“ řekl pro Blesk.cz Starý.

Teď už tak všem nezbývá, než se těšit na to, jak dopadly fotky z Topolánkova pózování v růžovém tričku a uplých džínách. Brzy vám je přineseme na Blesk.cz!

Mirek věří, že díky těmto fotkám dobře dopadnou i volby. Těžko říct, jak na tuhle předvolební taškařici ovšem zareaguje heterosexuální většina. Zatím to vypadá, že to lidé berou jen jako další Topolánkovu výstřednost a výraz jeho bezradnosti oslovit voliče nějakým skutečným volebním programem. LUI Magazine s Mirkem na titulu vychází už 4. dubna!

Mirek Topolánek Mirek Topolánek | Foto pro Blesk.cz - Lui Magazine

Topolánek o církvi: Vymývají lidem mozky>>

Video se připravuje ...
Další videa