Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zeman pro Blesk o covidu, očkování i výhledu na rok 2021. Záznam rozhovoru s prezidentem

Aktualizováno -
10. ledna 2021
21:05
Autor: Jakub Veinlich, Vera Renovica - 
6. ledna 2021
09:45

Prezident Miloš Zeman (76) odpovídá i v novém roce na dotazy Blesku a jeho čtenářů. Už po 22. jsme zamířili do Lán a přinesli další díl pořadu S prezidentem v Lánech. Moderátorka Vera Renovica (35) zabrousila při rozhovoru do řady oblastí, hlavním tématem byl ale koronavirus a očkování.

Čtvrtletní rozhovory Blesku s prezidentem Milošem Zeman pokračují i v roce 2021. V neděli jsme za dodržení přísných hygienických opatření vysílali 22. vydání pořadu S prezidentem v Lánech, ve kterém hlava státu odpovídala na dotazy moderátorky, ale i diváků a čtenářů.

Video  Zeman pro Blesk: O očkování, koronaviru, Kate i výběru příštího premiéra  - Blesk - Vera Renovica
Video se připravuje ...

Po vánočním poselství, ve kterém vybídl občany, aby se nechali očkovat proti koronaviru, a ve kterém zkritizoval opozici, to bylo jeho první veřejné vystoupení v letošním roce. Co ho přimělo, si nechat píchnout vakcínu už v polovině ledna, když chtěl čekat na jednorázovou látku? Uvolnil by už život v Česku? A proč vypsal volby tak brzy a zaskočil politiky napříč spektrem? Podívejte se na celý rozhovor, případně se podívejte i na dílčí témata:

Video  Zemanovo „smutné“ poselství: Chválil vládu, obul se do opozice a vyzval Čechy, aby se nechali očkovat  - TV Nova
Video se připravuje ...

Video  CELÝ ZÁZNAM: S prezidentem v Lánech: Vojtěch jako „ministr dobrého počasí“ a „řezník“ Prymula. Zeman chce trestat odmítače roušek 
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa