Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dvojnice Whitney Houston opět v Česku: Belinda Davids předvede hned tři show!

Autor: red, idh - 
1. března 2024
17:00

Loni zavítala popová diva z Jihoafrické republiky Belinda Davids do Česka poprvé a nemohla si návštěvu vynachválit. Byla uchvácena jak místem, tak publikem. Možná proto letos přijede zas a velkolepou show Whitney Houston Tribute, The Gratest Love of All předvede hned třikrát!

The Greatest Love of All je show, která si získala fanoušky po celém světě. Zpěvačka ale upozorňuje, že produkce není muzikál, a už vůbec ne představení o životě Whitney. „Show má spíše reflektovat, jaká byla Whitney na scéně. Jak třeba vypadaly její kostýmy - myslím, že se za dvě hodiny převléknu sedmkrát! Předvedeme lidem všechna její nejlepší čísla od začátku kariéry až po její konec. Máme skvělou živou kapelu. Obecně je to show, na kterou se člověk rád podívá, je vizuálně velmi bohatá,“ svěřila se loni v jednom z rozhovorů pro česká média. Letošní dvouhodinové hudební představení máte možnost zhlédnout 15. března v pražském divadle Hybernia, kde se uskuteční jedna show v 17 hodin a druhá ve 20 hodin. Druhý den, tedy 16. března se na Belindu mohou těšit brněnští fanoušci v Zoner Bobyhall od 20 hodin.

V mládí Belinda našla v hudbě útěchu a posílení, nepotřebovala žádné prostředky, žádné zvláštní vzdělání ani povolení, jen svůj vlastní hlas. V mládí Belinda našla v hudbě útěchu a posílení, nepotřebovala žádné prostředky, žádné zvláštní vzdělání ani povolení, jen svůj vlastní hlas. | PRSoup

Kromě nesmrtelných hitů legendární americké zpěvačky, která zemřela v únoru roku 2012, jako I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, How Will I Know, One Moment in Time, I Have Nothing, Run to You a dalších, se také můžete těšit na vizuální efekty a taneční čísla. Pro Belindu bude právě návštěva Prahy velmi náročná. Zde totiž přidala další koncert v jeden den. Sama přiznává, že všechny písně vyžadují plný výkon. Může se však pochlubit tím, že zpívá od pěti let, od osmi let začala obdivovat Whitney Houston a dělala vše pro to, aby mohla její písně zpívat. Přitom nikdy nechodila do žádné hudební školy ani k žádnému soukromému učiteli.

Byť jsou si zpěvačky hlasově i vizuálně podobné, a často je jí to připomínáno, pro Belindu je prý i nadále kompliment slyšet fakt, že jsou jako dvojčata. Nejen půvab, hlavně dechberoucí vokály jihoafrické rodačky ohromily nejednoho posluchače či diváka. Celý život sbírá ocenění v talentových soutěžích jako například v televizní show Británie má talent, a nejen díky písním Whitney. I svými vlastními uspěla v hudebních hitparádách. Zpívala v řadě renomovaných hotelových sálů, klubů a kabaretů, dělala předskokanku mnoha zpěvákům, kteří přijeli vystupovat do Jihoafrické republiky, dokonce i Michael Jackson’s History tour, The Manhattans, The Temptations a další. Vystupovala také po boku oblíbených popových hvězd. A pak svou Show The Greatest Love of All ohromila publikum téměř po celém světě. I proto si ji nenechte ujít, přijďte v rytmu milovaných melodií zavzpomínat na nesmrtelnou zpěvačku. Uvidíte, že rozdíl mezi Whitney Houston a Belindou Davids nepoznáte!

Poslechněte si jeden z nesmrtelných songů Whitney Houston v podání Belindy Davids:

Video  Belinda Davids zazpívala hit Whitney Houston s názvem I Have Nothing've finále soutěže Britains Got Talent (Británie má talent) v roce 2020.  - Belinda Davids, BGT
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi