Nechte se přenést do berlínského Kit Kat Clubu, na místo, kde všechny starosti hodíte za hlavu! Kabaretiér v podání Karla Heřmánka ml. Vás provede příběhem amerického spisovatele Cliffa (Jan Fanta), který přijel do Berlína hledat inspiraci pro svůj román a bohémsky založené Sally (Michaela Tomešová nebo Rozálie Havelková), která touží po tom stát se slavnou herečkou. Touha něco dokázat světu i sobě jde ruku v ruce s mládím, stejně tak přešlapy, kterých se hlavní protagonisté dopouští a možná na ně i doplatí. Jejich ambiciózní plány však naruší nastupující nacistický režim, který představuje plíživé a všudy přítomné zlo, které se, jak už to tak někdy bývá, přechází a možná úmyslně opomíjí povrchní a pokleslou zábavou, kterou najdete právě v Cabaretu. Originální nastudování nabídne kromě emotivní činoherní podívané také nezapomenutelný hudební zážitek, o který se postará orchestr Jakuba Šafra. V dalších rolích se představí Jitka Sedláčková nebo Hana Seidlová, Dušan Sitek, Nikol Kouklová, Filip Kaňkovský nebo Josef Carda.

Autor: Divadlo Bez zábradlí

Kdo by nehledal pravou, nespoutanou a spalující lásku, která nezná hranic ani limitů. A to ani v případě, kdy jde o život. Přesně takový příběh nabídnou Cikáni jdou do nebe, kteří se v novém nastudování a obsazení vrátili do Divadla Bez zábradlí po dlouhé pauze. Charismatickému Zobarovi (Peter Pecha) neodolá žádná žena pod sluncem, tedy až do chvíle, než se setká s nezkrotnou Radou (Kateřina Marie Fialová nebo Felicita Prokešová), která mu převrátí život naruby. Podaří se mu pokořit její hrdost a zkrotit temperament? A dokáže krásná Rada přesvědčit nespoutaného a divokého Zobara o tom, že mužskou ješitnost může pokořit jedině pravá láska? Hudební nastudování Petra Maláska a Idy Kelarové je zárukou hudebního zážitku, který ve vás bude rezonovat ještě dlouho po návštěvě tohoto představení.

Autor: Divadlo Bez zábradlí

Přijďte prožít silné příběhy našich hrdinů, které vás mohou inspirovat nebo přesvědčit o tom, že život je sice plný nástrah a komplikací, ale především je třeba jej s chutí naplno prožít! Vice informací, včetně předprodeje vstupenek, najdete na www.bezzabradli.cz/muzikaly.