Na Beats for Love přijede držitel dvou cen Grammy, hitmaker a aktuálně nejlepší DJ planety David Guetta z Francie, který proslul především svými houslovými hity. I přes toto oznámení pořadatelé slibují, že s hvězdnými jmény neskončili a fanoušci elektronické taneční hudby se mají stále na co těšit.

„O Davida Guettu se snažíme dlouhodobě a jsme moc rádi, že to vyšlo zrovna na jubilejní ročník. Jednání byla opravdu složitá a náročná a s jeho vystoupením je spojena i spousta produkční práce jak nyní, tak na festivalu, protože technické podmínky odpovídají velikosti jeho jména,” komentuje úspěch Beats for Love ředitel festivalu Kamil Rudolf.

David Guetta je rodák z francouzské Paříže, který se na scéně elektronické taneční hudby pohybuje již 40 let. Není tedy žádná kometa, ale spíše stálice představující kvalitu a nadčasovost. Za tuto dlouhou dobu spolupracoval s takovými jmény jako Fergie (38), Rihanna (34), Nicki Minaj (41), Sia (48), Akon (50), The Black Eyed Peas, Kelly Rowlandová (43) či Snoop Dogg (52).

Jeho dlouhodobé úspěchy pak korunují nejen 2 ceny Grammy z celkem 13 nominací, ocenění v American Music Awards nebo 4 prvenství v celosvětové anketě TOP 100 DJs, ale i spousta dalších mezinárodních cen.

„Naši fanoušci nám opakovaně potvrzují, že Beats for Love jsou jejich nejoblíbenější čtyři dny v roce. Věřím tomu, že z velké části je to právě díky našemu propracovanému hudebnímu programu, který nabízí široké spektrum vystupujících interpretů a hvězd světové elektronické scény,“ přibližuje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Nadcházející ročník festivalu mimo jiné uvede i řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a konference Talking Beats. Více informací o programu a vstupenky zájemci naleznou na oficiálním webu a také v síti prodejen Ticketstream. „Doporučujeme ovšem s nákupem neváhat. Například místa na festivalových kempech mizí raketovou rychlostí a zbývá také už jen pár posledních desítek celofestivalových VIP vstupenek,“ radí marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. Festival Beats for Love proběhne již klasicky v ostravských Dolních Vítkovicích v termínu 3.–⁠6. 7. 2024.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak probíhala oblíbená gastro akce F.O.O.D. PIKNIK 2023 na pražské Ladronce.  .

Fotogalerie
35 fotografií