Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Niall Horan se po Colours of Ostrava představí ještě jednou na koncertu v Praze

Niall Horan při online koncertu v době koronaviru
 (Autor: Reprofoto youtube)
Autor: HAL - 
20. července 2023
15:00

Po vystoupení na Colours of Ostrava přijede Niall Horan, bývalý člen One Direction, 17. března znovu do pražské Sportovní haly Fortuna.

Hluboce procítěná úvaha o všem, od duševního zdraví až po nekonečnou komplikovanost a nejistotu lásky, je nekonečně okouzlující výpovědí o tom, jak následovat své srdce až k jeho skutečné podstatě. Horan se obzvláště těší na svá vystoupení, jelikož se jedná o jeho nejosobnější materiál, který ve své výjimečné kariéře prozatím vytvořil.

„Není nic lepšího než sledovat, jak vám dav zpívá se všemi těmi emocemi ve tváři, a vědět, že si tu píseň spojuje s něčím významným ve svém vlastním životě," říká Niall Horan.

„Pro mě je to vždycky to nejlepší, co může z psaní písniček vzejít." Horan, který se v této sezóně připojil k pořadu The Voice televize NBC jako nový kouč, v něm představil svůj nový singl "Meltdown". Horan, který pochází z irského Mullingaru, prodal přes 80 milionů desek a několikrát koncertoval po celém světě jako člen kultovní skupiny One Direction.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi