Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Disney Plus je v Česku! Nabídne víc než Mickey Mouse, nadchne i dospěláky

Autor: Matěj Doubek, Ivan D. Hladík - 
7. června 2022
12:07

Když se řekne Disney, automaticky milovníkům filmového světa naskočí animovaný seriál Mickey Mouse či pohádka Sněhurka a sedm trpaslíků. V nové internetové televizi Disney+, která právě přichází do Česka, kromě osvědčené klasiky nebudou chybět nové filmy a seriály.

Do tvrdého konkurenčního prostředí se již ke stálicím od HBO Max přes Netflix, Amazon nebo Voyo od 14. června uvede obří slevovou akcí. Roční předplatné půjde získat za dvoutřetinovou cenu. Jak již název streamingové služby napovídá, o disneyovky nebude nouze. Z nejnovější tvorby budou k dispozici třeba oscarové filmy Encanto nebo Cruella. Platforma ale slibuje mnohem víc než jen to. V repertoáru budou představovány veškeré filmové i seriálové novinky spadající pod značky Disney, Pixar, Star, National Geographic, Marvel nebo Star Wars, které budou prezentovat i obří výběr starších snímků. Pouze několik týdnů po premiéře v kinech se zde dokonce začátkem příštího roku dočkáme i dlouho očekávaného pokračování filmu Avatar.

Podívejte se na teaser očekávaného pokračování hitu Avatar:

Video  Avatar se po letech vrací a míří pod hladinu!  - Falcon, idh
Video se připravuje ...

 

Přinese i klasiku... a po našem

Kromě novinek bude k vidění i množství osvědčených seriálových i filmových klasik. K největším tahákům budou bezpochyby patřit seriály Akta X, Simpsonovi nebo Chirurgové a  a pozadu nezůstanou ani filmové série Predátor, Smrtonosná past či Planeta opic. Pro milovníky klasických disneyovek bude k dispozici jak starší seriálová, tak filmová tvorba. Disney+ už několik měsíců usilovně pracuje na české lokalizaci. Po spuštění platformy tak bude k dispozici u většiny produktů český dabing, nebo alespoň české titulky. Platforma navíc slibuje vysokou kvalitu obrazu a užít si ji budete moci až na čtyřech zařízeních zároveň. Uživatelé mají k dispozici až sedm profilů, můžete tedy svůj účet sdílet třeba s rodinnými příslušníky.

Společnost The Walt Disney Company potvrdila datum spuštění své streamovací služby Disney+, která bude dostupná pro české uživatele od 14. června 2022. Společnost The Walt Disney Company potvrdila datum spuštění své streamovací služby Disney+, která bude dostupná pro české uživatele od 14. června 2022. | Disney+

Víc než jen animáky

Přestože značka Disney je většinou spojována především s animovanými pohádkami a seriály, na jejich platformě bude pro každého něco. Z nejnovější produkce zde naleznete filmovou sérii King´s Man, nové díly poslední sezony The Walking Dead nebo krimiseriál Jen vraždy v budově.

Naleznete zde i nové seriály ze světa Star Wars; Obi-Wan Kenobi a Mandalorian. Pro milovníky sitcomů budou dostupné nové díly How I Met Your Father. Po premiéře pravidelně naleznete i filmové a seriálové klenoty z dílny Marvelu. Nezapomíná se samozřejmě ani na ty nejmenší. Ti zde naleznou řadu naučných a zábavných dětských seriálů.

Slevová akce

Do půlnoci 13. června můžete využít jedinečné slevy. Dvanáctiměsíční předplatné si ještě týden můžete koupit za cenu osmiměsíčního, vyjde vás tedy na 1590 Kč. Kdo akci prováhá, zaplatí si za roční předplatné už plnou cenu 1990 Kč, nebo zvolí měsíční platbu 199 Kč.

Video  Promo na spuštění služby Disney+ v ČR  - lladdak
Video se připravuje ...

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

krapotkin ( 7. června 2022 17:20 )

Takže další TV kanál, kde se budou stále dokola opakovat staré filmy. Hlavně, že budou přiblblé reklamy, nebo někoho baví 50x denně poslouchat "superhity" zeleného tajtrlíka ?

Zobrazit celou diskusi