Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skibidi wap-pa-pa: Blázniví Little Big to rozjeli v Praze a opět váleli

Little Big v Praze váleli.
Little Big v Praze váleli.  (Autor: Everything Goes Booking)
Autor: shp - 
19. dubna 2019
13:30

Když přijedou Little Big, mohou si být jejich příznivci jistí hned dvěma věcmi. Zaprvé půjde o kvalitní vystoupení plné pořádné elektronické hudby a zadruhé, že bude jejich show hodně, ale opravdu hodně bláznivá. A nejinak tomu bylo i ve středu, kdy to tato ruská formace rozjela v Malé sportovní hale nacházející se v pražských Holešovicích.

Na místo činu jsme dorazili v asi půl osmé, což bylo hodinu před vystoupením Little Big. Před halou již byla sousta fanoušků této šílené elektronické skupiny a nálada byla skvělá. Kecalo se, popíjelo a na nic si nešlo postěžovat. Do haly jsme se pak dostali hned, kontrola u vchodu proběhla rychle.

Mé obavy z nekvalitního zvuku se naštěstí nevyplnily. Sice nebyl úplně ideální, ale na poměry Malé sportovní haly to ušlo. Rozhodně to nebyla taková hrůza, jakou jsme zažili na Marshmellovi nebo Flash Festivalu. Když Little Big rozjeli svou show, byla to mela.

Všichni křičeli, skandovali a tleskali. Atmosféra byla povedená. Zazněly všechny velké hity jako Rave On, Life in Da Trash, Hateful Love, Faradenza a samozřejmě i dnes už legendární Skibidi. Speciálním hostem večera byla tatarská zpěvačka Tatarka - manželka zpěváka Little Big Ilji Prusikina.

Společně si střihli song U Can Take. Celkově šlo o parádní vystoupení plné ravu, hardstylu i trapu, které nezklamalo. Nechyběl sitdown ani menší pogo. Jsem si jistý, že jsem na Little Big nešel naposledy. Jejich popularita v Česku je. Ostatně v říjnu přijedou do Ostravy a Brna.

Zobrazit celou diskusi