Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

V domě v Boru u Skutče někdo zavraždil ženu: Podezřelým je syn!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK, pma - 
8. dubna 2024
18:25

Policie od pondělního časného rána prověřuje násilné úmrtí ženy na Chrudimsku. Podezřelého člověka zadržela, uvedla na síti X. Podle informací televize CNN Prima NEWS se jedná o syna zavražděné ženy. Příčinu smrti policie neuvedla. 

Událost se zřejmě stala v noci z neděle na pondělí v obci v Boru u Skutče na Chrudimsku. Kolem třetí hodiny ranní zapáskovali kriminalisté cestu u jednoho z rodinných domů. Právě tam došlo k rodinné tragédii.

Podle informací televize CNN Prima NEWS byl v domě v noci kromě zavražděné ženy i její syn. Právě ten měl na místo krátce po smrti jeho matky zavolat policii a záchranáře. „Po oznámení na linku 155 byly na místo ihned vyslány dvě výjezdové posádky. Bohužel se zde na místě nacházela osoba bez známek života,“ potvrdila televizi mluvčí krajských záchranářů Alena Kisiala.

„Od brzkých ranních hodin prověřujeme násilné úmrtí ženy na Chrudimsku. Podezřelého jsme zadrželi. Podrobnosti sdělíme, jakmile to okolnosti dovolí,“ uvedla v pondělí ráno k případu Policie ČR na sociální síti X (dříve Twitter). Zadrženým podezřelým má být podle CNN Prima NEWS právě syn zavražděné ženy. 

Policisté minulý rok v Pardubickém kraji vyšetřovali pět vražd, z toho jednu dokonanou. Ta se stala ještě o rok dříve, původně bylo ale vyšetřování vedeno jako trestný čin zbavení osobní svobody s následkem smrti, teprve později byl případ překvalifikován. Všechny vraždy kriminalisté objasnili. V roce 2022 počet vražd a pokusů o vraždu dosáhl deseti.

Video  Insta Crime Podcast: Martin Kral  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání