Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Maminku (†24) našli mrtvou v tratolišti krve ve vaně: Vraha odsoudili na 30 let!

Autor: rc - 
26. března 2024
18:25

V tratolišti krve ve vaně objevil svou dceru Mackenzie Hopkinsovou (†24) otec Shannon Hopkins. Mladou maminku ubil k smrti Jose E. Escalante-Corchado (32). Navíc napadl i její tehdy čtyřletou dceru Bellu. Muž se k činu přiznal a soud jej poslal na 30 let do vězení. Zdrcený otec uvedl, že po nálezu jejího těla zkolaboval před domem.

Tělo Mackenzie Hopkinsové nalezli v jejím domě v americkém Kansas City 15. ledna 2022. V kaluži krvi ve vaně ji našel její otec Shannon Hopkins, sestra Hazel a policie. Mladou maminku našli ubitou k smrti ve vaně. Její tehdy čtyřletá dcera Bella ležela zbitá v bezvědomí v posteli. V souvislosti s případem policisté zadrželi Joseho E. Escalante-Corchadu, který se k činu přiznal. Soud ho v úterý 19. března odsoudil k třiceti letům ve vězení.

Podle britského deníku Daily Mail Hopkinsová dvanáct hodin předtím, než došlo k nálezu jejího bezvládného těla, volala na policii. Nicméně v telefonu bylo údajně pouze slyšet, jak se lidé hádají, ale nikdo se neozýval. Nakonec policisty kontaktoval právě její otec, jenž je prosil, aby jeho dceru jeli zkontrolovat. Shannon policistům otevřel vchodové dveře a naskytla se jim otřesná scéna.

Na podlaze byly stopy krve. Shannon prý vstoupil do domu a následně ho policisté vytáhli ven. „Bylo tam hodně krve. Zhroutil jsem se na dvorku,“ uvedl s tím, že na podlaze byly krvavé otisky bot. Hopkinsová pracovala jako zdravotní sestřička. „Byla starostlivá. Byla to nejmilovanější osoba,“ dodal její otec, který nyní vychovává vnučku Bellu.  

Video  Pražská policie hledá svědka sebevraždy mladé ženy.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání