Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragický konec dvouměsíčního pátrání po mladé Márie (†28): Její tělo našli v čističce odpadních vod

Tragický konec dvouměsíčního pátrání po mladé Márie (†28): Její tělo našli v čističce odpadních vod
Tragický konec dvouměsíčního pátrání po mladé Márie (†28): Její tělo našli v čističce odpadních vod  (Autor: Profimedia/ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH)
Autor: jel - 
21. března 2024
15:28

Osmadvacetiletá Mária z obce Šurianky v okrese Nitra na Slovensku zmizela na začátku ledna. Od té doby po ní blízcí marně pátrali a maminka celou dobu doufala, že ještě dceru uvidí živou. Její naděje vyhasly tento týden. Máriino tělo našli na hladině čističky odpadních vod.

Rodiče viděli Máriu naposledy 6. ledna. Když se nevracela, ohlásili její zmizení a začali po ní pátrat. Brzy se našlo u řeky Nitry v obci Výčapy-Opatovce její auto, ve kterém nechala všechny doklady a osobní věci. Chyběl jen mobil.

Maminka se webu Nový Čas před časem svěřila, že její dcera se v létě rozešla s přítelem, s nímž byla tři roky. Po rozchodu se nastěhovala k rodičům. „V září jela na výlet do Itálie, ale neřekla nám k tomu nic blížšího. Potom zmizela,“ uvedla zoufalá žena. 

O smrti Márii informovala na sociální síti stránka, která se věnuje pátrání po osobách na Slovensku. „Za celý tým Záchranný Systém Slovensko a všechny členy ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH vyjadřujeme rodině a přátelům upřímnou soustrast,“ napsali. 

Video  Kde jsou? Kam zmizela Ivana Košková? Mohl holčičku někdo unést nebo zavraždit?  - pdc, icp, Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

 

Jaroslav Vašíček ( 10. dubna 2024 18:16 )

Má to někdo starosti!Ty mu teda "závidím".

ProkopMlejnek ( 2. dubna 2024 07:33 )

Proč je na té úvodní fotce / fotokoláži české policejní auto, když se jedná o slovenský případ ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání