Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sestra zavražděné Lindy z Hořovic poslala dojemný vzkaz do nebe: Všichni budete v mém srdci navždy

Autor: jel - 
1. března 2024
13:19

V sobotu 24. února našla policie v bytě v Hořovicích na Berounsku mrtvou maminku Lindu (†33) a její dvě malé děti. Uškrtit je měl přítel Lindy Tomáš, kterého později kriminalisté objevili na Břeclavsku bez známek života. Tragédie šokovala celé Česko. Sestra zavražděné ženy poslala do nebe dojemný vzkaz.

Hasiči na žádost policie v sobotu 24. února otevřeli byt ve středočeských Hořovicích. Sousedé si stěžovali, že z bytu vychází zápach. Uvnitř byla nalezena těla Lindy, chlapce (†7) a děvčátka (†5). „Podle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí,“ uvedla tehdy policejní mluvčí Michaela Richterová. Vyšetřovatelé proto začali pátrat po příteli zavražděné ženy Tomášovi. Našli ho na Břeclavsku bez známek života.

Smutná tragédie zasáhla celé Hořovice, nejvíce však nejbližší zavražděných. Natálie, která je podle webu Extra.cz sestrou Lindy, poslala krásný vzkaz. „Miluju tě, miluju vás všechny tři, i když nás smrt rozdělila, budete v mém srdci navždy,“ napsala dívka. „Doufám, že jste všichni tři věděli, jak moc vás miluju,“ dodala krásná slova na závěr a k příspěvku připojila fotografii.

Srdíčka pod příspěvek napsal i Jiří, otec jednoho ze zavražděných dětí a bývalý partner Lindy. Ten už v minulosti poslal drsnou zprávu pro všechny ohledně marihuany. Tvrdí, že údajný vrah měl s touto drogou problém.

Video  V bytovém domě v Hořovicích byla nalezena tři mrtvá těla  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání