Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krásná narkomanka zaujala statisíce lidí: Zatčení mi zachránilo život! Z bývalé zlodějky je milionářka

Autor: btk - 
19. března 2024
18:12

Potetovaná hvězda stránky pro dospělé Abbie Newmanová na internetu vydělává prodejem svých lechtivých fotografií a videí astronomické peníze. Její fotky jsou fetišem dychtivých fanoušků, kteří se pro chvilkové potěšení nebojí sáhnout hluboko do kapsy. Ne vždy se ale krásná Američanka měla tak dobře. Kradla, fetovala, dostala se dokonce do vězení. Ale právě pobyt za mřížemi nastartoval její úspěšnou kariéru.

Abbie dlouho žila život bez budoucnosti. Krádeže a drogy byly jejím denním chlebem. Několikrát ji také zatkli. Fotografie, které po zatčení policisté pořídili, pak zaujaly tisíce lidí, kteří se začali zajímat, kdo krásná zlodějka je. „Ani jsem netušila, kolik sledujících mi na sociálních sítích přibylo, dokud jsem se konečně nedostala z lochu. Všude se o mně mluvilo,“ uvedla Abbie. Jak informuje deník Daily Star, ve vězení byla kvůli krádeži v obchodě a výtržnictví. Obrovský zájem lidí mladou ženu motivoval k založení OnlyFans, kde sdílí své fotky v nuzně zakrývajícím oblečení.

Kradla i fetovala, vězení jí zachránilo život

Půvabná bývalá zlodějka se nyní pochlubila svým příjmem. Fetiš fanoušků jí údajně vydělává v přepočtu až 700 tisíc korun měsíčně.

„Po propuštění jsem se cítila hodně špatně. Měla jsem chvíli po potratu. Ale upřímně řečeno, vězení mi vlastně svým způsobem zachránilo život," řekla v rozhovoru pro deník Daily Mail.

Video  Potetovaná hvězda internetu řekla, že za její popularitou stojí pobyt ve vězení.  - instagram.com/@buffmommyab
Video se připravuje ...

„Byla jsem závislá na heroinu. Již šest let jsem střízlivá. Kromě toho ale mám hraniční poruchu osobnosti a posttraumatickou stresovou poruchu," doplnila Newmanová. Později vysvětlila, že virální boom jí nejen pomohl splatit dluhy, ale také žít pohodovější život. V tuto chvíli má Abbie něco přes 680 tisíc sledujících.

„Jsem velmi štastná, že se mi to stalo. Většina lidí ani nedostane druhou šanci a já… Já mám už asi desátou. Cítím se požehnaná,“ uzavřela Abbie.

diskutujici ( 27. března 2024 14:32 )

Tvářička hezká, ale zase kobyla hadra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání