Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdravotní sestřička po 20 letech sekla s prací: Fotí lechtivé snímky a vydělá majlant!

Autor: pma - 
11. února 2024
22:00

Čtyřicetiletá Jessika Rainsová z Floridy je maminkou čtyř dětí, a dokonce už i babičkou. Sympatická blondýnka pracovala více než 20 let jako zdravotní sestřička, než s prací před časem definitivně sekla a začala se živit focením lechtivých snímků na platformě OnlyFans. Jessika je ze své nové práce nadšená a přiznala, že si díky ní přijde na pětinásobek toho, co byla schopná vydělat za měsíc práce v nemocnici. 

Denně se setkávala na oddělení kardiologie s pacienty, těšila se z dospívání čtyř dětí a radovala se z prvního vnoučete. Tak vypadal život čtyřicátnice Jessiky Rainsové z Floridy, než se začala věnovat své aktuální práci – focení lechtivých snímků na platformě OnlyFans. 

Podle Jessiky vše začalo před časem, kdy měla kvůli nadváze nízké sebevědomí. „Manžel mi tehdy navrhl, jestli si nechci založit profil na instagramu a nahrávat tam své fotky v sexy outfitech a pózách,“ vyprávěla pro Daily Star. V tu dobu se z rodného domu v Kalifornii odstěhovávaly postupně její dospělé děti a Jessika tak měla dost času na to, aby se mohla soustředit na svou sexualitu.

S manželem prý oba našli zalíbení ve swingingu. Jedná se o sexuální aktivitu, kde si lidé svobodně užívají s různými partnery mimo konvenční morální představy a společenská tabu. Podle manželů jde skloubit manželský život se sexuálními představami a fantaziemi, které provádí s jinými lidmi.

Lidé jsou z jejich stylu života nadšení. „Někdy natáčíme i spolu a lidé to milují. Milují nás spolu,“ přiznává Američanka, která práci zdravotní sestřičky vyměnila za práci modelky na OnlyFans. Přijde si tak podle svých slov na pětinásobek toho, co byla schopná vydělat za měsíc práce v nemocnici. 

Jessika se netají ani tím, že ve své nové práci ráda experimentuje. „Velmi mi vyhovuje hraní rolí. Někteří tvůrci něco takového neradi dělají, ale mně to nevadí,“ nechala se slyšet nestydatá modelka.

Video  Už budu! Jak si Micheala Isizzu vydělává přes live stream?  - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi