„Sbohem, tati....“ napsal Martin Dejdar na instagram a připojil několik snímků z posledního rozloučení s jeho tatínkem Vlastimilem Dejdarem. Ten spočinul v rodinné hrobce rodiny Dejdarových a Truncových. 

Smuteční hosté utvořili kolem hrobu malý dav – sešla se širší rodina i řada dalších blízkých (nechybělo dokonce ani malé miminko), kteří čerstvý hrob zasypali krásnými barevnými květinami.  „Myslím na vás na všechny,“ vzkázala pozůstalým zpěvačka Marta Jandová (49). 

Smutnou zprávu o smrti tatínka zveřejnil Martin Dejdar 26. ledna. „Presidento-táto! Byla to ale jízda těch 85 let. Nezastavil ses skoro ani na chvíli. A jsem šťastný, že kus té jízdy jsme jeli spolu. Užil sis báječný život, a to nás naplňuje radostí v těchto smutných dnech. Tvůj bezbřehý optimismus ti přinesl poklidný konec. Zaplať pán Bůh. A věřím, že už teď mu říkáš, co všechno by se dalo nahoře vylepšit. Připíjím na tvůj naplněný život! Tvůj nedokonalý syn Martin,“ uvedl oblíbený herec.

Diváci si Vlastimila Dejdara mohou pamatovat z komedie Slunce, seno, erotika, kde díky synovi ztvárnil postavu vedoucího italského družstva Zolliho. Ačkoli nikdy neměl herecké ambice, před kameru se pak postavil ještě jednou, a to ve snímku Stáří není pro sraby (2022). Tam si opět zahrál se svým synem Martinem, ale i po boku vnuka Matěje (25), který je rovněž hercem jako jeho otec.

Fotogalerie
27 fotografií