Již před nějakým časem hovořil herec Martin Dejdar (58) v jedné talk show o připravovaném pokračování Comebacku. Tvrdil, že má pod taktovkou stejných tvůrců vzniknout 16 nových dílů. Natáčení ovšem pozastavily komplikace. „Z jakýchsi technických důvodů se to zatím přesunulo o rok,“ uvedl na toto téma Martin Dejdar. Což působilo trochu depresivně. Tím spíše, když se, alespoň zdánlivě, nic nedělo. Jenže to už dnes (naštěstí) neplatí!

Právě Dejdar, představitel svérázného rockera s přezdívkou Ozzák, sdílel záběry z natáčení! „Už to začalo... Sledujte, hlídejte... Bratři Pacovští zase pohromadě,“ lákal své příznivce společnou fotkou s Tomášem Matonohou (52), jenž si zahrál někdejší hvězdu socialistického šoubyznysu s uměleckým jménem Tomi Paci. A nebyl sám. Snímek přímo z placu sdílel i Ondřej Ládek (44) alias Xindl X, jenž byl v minulých sériích scenáristou.

Video
Video se připravuje ...

Multiherec Jakub Žáček z Comebacku: Náš úspěch si na rodičích vynutili teenageři! David Turek, Petr Soukup

Podle všeho je tomu tak i nadále, jelikož na zveřejněném snímku s Dejdarem drží v rukou scénář. „Natáčení v plném proudu,“ potvrdil tedy to, o čem se ostatní dosud odvážili jen doufat. Podle Dejdara se můžeme těšit na všechny hlavní herce, tedy na Kristýnu Leichtovou (38), dceru Tomiho, Marii Doležalovou (37) a Matouše Rumla (38), což jsou dvojčata a kamarádi Ivušky, jejich matku, barmanku Simonu Babčákovou (50), či Tomiho manažerku v podání Dany Batulkové (65).

Zda se v hereckém ansámblu objeví i třeba Jakub Žáček (48), jenž si zahrál prakticky všechny vedlejší postavy (z nichž vyčnívala především opakující se role podvodníčka Horváta), to si budeme muset asi ještě nějakou chvíli počkat. Prozatím jsou na zveřejněných snímcích k vidění pouze bratři Pacovští. „Všichni jsme s tím nadšeně souhlasili. Nikdo z té party nevypadl, nikdo neřekl, že ne. Všichni souhlasili, že budeme pokračovat,“ liboval si Dejdar v podcastu Drinkito Bar.
Fotogalerie
43 fotografií