V sitcomu Jak jsem poznal vaši matku měl Josh Radnor v hlavní roli Teda Mosbyho smůlu na partnerky - a než našel ženu, se kterou zplodil dva potomky (a po jejím skonu pak skončil v náručí své životní lásky), trvalo to hned devět veleúspěšných sérií. V reálném životě ale tahle seriálová hvězda skočila do manželství podstatně rychleji.

Vyvolenou známého herce je lékařka Jordana Jacobsová, se kterou se Radnor seznámil začátkem roku 2022. Jiskra mezi nimi prý přeskočila během meditačních sezení... a začátkem roku 2024, tedy dva roky poté, se pak rozhodli svůj vztah povýšit na další level. Řekli si své „ano“ v luxusním areálu Cedar Lakes Estate v New Yorku.

Video
Video se připravuje ...

Marian Vojtko s partnerkou: První slova o svatbě! Markéta Reinischová

„Oženil jsem se! Před dvěma týdny. Ve sněhové vánici. Byl to neuvěřitelně ohromující, sněhem požehnaný víkend,“ svěřil se herec na instagramu a sdílel fotky, co jeho slova dokazovala - ženich a nevěsta si na nich vyměňují své první manželské polibky v počasí notně nepříznivém, až je skoro div, že Jordana nezmrzla. Jim však zjevně zima nevadila, měli oči jen jeden pro druhého.

„Jsem tak vděčný tolika lidem, které miluji, že tam byli s námi. Ale hlavně Jordaně. Nemůžu uvěřit svému velkému štěstí, že mohu tuto výjimečnou ženu nazývat svou ženou,“ doplnil Radnor, jenž je až po uši zamilovaný. Pod snímky se to hned začalo hemžit gratulacemi a citacemi z výše zmiňovaného seriálu. „Tohle manželství bude legen - počkej si - dární,“ odkazovali na ikonickou hlášku. 
Fotogalerie
38 fotografií