Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Holčička (†7) si hrála s bráškou na pláži: Zasypal ji písek! Uvězněná v něm zůstala 20 minut

Autor: rc - 
2. března 2024
10:01

Sedmiletá Sloan Mattinglyová si hrála se svým bratrem Maddoxem (9) na pláži na Floridě. Společně hloubili díru do písku. Dětská hra ovšem skončila tragicky. Sourozence písek zasypal. Zatímco Maddox jím byl zasypán zhruba po hrudník, malou Sloan písek zcela pohřbil. Holčičku ještě převezli do nemocnice, kde ale byla prohlášena za mrtvou.

Záchranné složky v úterý 20. února vyjížděly na pláž ve Lauderdale-by-the-Sea na americké Floridě. Sourozenci Sloan a Maddox hloubili díru do písku, v níž si hráli. Uprostřed hry ale došlo k tragédii, když sourozence písek zasypal.

Díra byla hluboká necelé dva metry. Jak uvádí webová stránka britského deníku Daily Mail, holčičku pohřbil úplně, zatímco její bratr zůstal uvězněn v písku zhruba k hrudi.

Dětem přispěchali na pomoc svědci a na místo se rozjely záchranné složky. Svědci se snažili dívku s jejím bratrem vyprostit ještě před příjezdem hasičů. Sloan zůstala v písku uvězněna zhruba dvacet minut. Když ji konečně vyprostili, neměla puls.

Záchranáři ji ještě převezli do nemocnice, kde ji ale prohlásili za mrtvou. Maddox byl do nemocnice převezen ve stabilizovaném stavu. Zdrcený otec Jason uvedl, že dívka byla „plná lásky a života“. Rodina původem z Indiany byla na Floridě na návštěvě.

Video  V Čestlicích došlo k dopravní nehodě. Řidička pod vlivem alkoholu vjela do protisměru a bourala. (6. únor 2024)  - David Malík
Video se připravuje ...

Hestia1 ( 7. března 2024 16:01 )

Kdo hlídal ty děti? Rodiče si odskočili nebo kde jako byli celou tu dobu?

zelvik22 ( 2. března 2024 17:21 )

to je nápad nechat si hrát děti v 1,5m velké prohlubni s pískem a 20 minut je navíc nepostrádat....

Wells ( 2. března 2024 16:44 )

Je to oblíbená zábava turistů kteří tam přijedou na dovolenou.

hayena ( 2. března 2024 11:17 )

A rodiče byli kde?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání