Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exředitelka YouTube v slzách: Zemřel její syn (†19)! Zabily ho drogy?

Autor: rc - 
22. února 2024
11:29

Tragédie zasáhla rodinu bývalé generální ředitelky YouTube Susan Wojcickiové. Jejího syna Marca Tropera (†19) našli mrtvého v jeho pokoji na koleji Kalifornské univerzity v Berkley. Příčina smrti není známá, nicméně jeho babička uvedla, že zřejmě experimentoval s drogami. Zároveň dodala, že její vnuk měl před sebou slibnou budoucnost a byl „matematický génius“.

Bezvládné tělo Marca Tropera bylo nalezeno v úterý 13. února v jeho pokoji na univerzitní koleji. Kalifornská univerzita v oficiálním prohlášení uvedla, že na místě zasahovaly záchranné složky. Devatenáctiletý mladík byl na místě prohlášen za mrtvého. „Nebyly nalezeny známky cizího zavinění,“ dodala univerzita. Přesná příčina smrti ale zatím není oficiálně známa.

Marco studoval matematiku a podle jeho babičky Esther Wojcickiové byl „matematickým géniem“. Život na univerzitě si prý užíval. „Doma nám vyprávěl mnoho příběhů o jeho životě a přátelích na Berkley,“ napsala v dojemném příspěvku na sociální síti Facebook. Jak uvádí britský deník Daily Mail, rodina se domnívá, že mladík experimentoval s drogami.

„Mládež na univerzitě, obzvlášť prváci a druháci, experimentují se vším. Myslím, že se jednalo o experiment, který se nevydařil,“ uvedla jeho babička. „Byl předurčen k velkým věcem,“ dodala. „Požil drogu a my nevíme, co v ní bylo. Jednu věc víme, byla to droga,“ uzavřela. Smrt Marca se ale stále ještě vyšetřuje.

Ze smrti mladíka je zdrcen i jeho profesor Freedom Cheteni. „Marco a já jsme posledních šest let pracovali na jeho nejinspirativnějším nápadu vyléčit rakovinu pomocí nanotechnologií a AI,“ uvedl.

Video  Opilá a navíc zdrogovaná řidička nabourala v Brně dvě auta a narazila do stromu.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 22. února 2024 15:48 )

A škoda jich nebude 😁😁😁

elsberatel1 ( 22. února 2024 15:33 )

Júťjúb, to čeká většinu, až zjistí, že musí něco jíst a sami holubi jim do tlamy nevletí.. Každej chce vydělávat touto pitchovinou.. A jaké bude hořké zklamání, až zjistí, že umí howno a jsou nepoužitelní.. To zas bude voběšenejch..

Zobrazit celou diskusi