Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Šílený kanibal zavraždil chlapce (†6 a 9). S dětskými vnitřnostmi masturboval a pak je snědl

Video se připravuje ...
Autor: icp, pdc, jel - 
18. ledna 2024
05:00

Otřesný případ se odehrál 29. července 1963 na Pardubicku. Voják Josef Kulík se tam vloupal do opuštěného vagónu, kde chtěl přespat. Naneštěstí si poblíž hráli dva chlapci Vláďa a Olín. Šílený Kulík je zavraždil a s jejich vnitřnostmi pak masturboval a nakonec je i snědl.

Osudný den se Kulík vracel z takzvaného opušťáku zpět ke své jednotce v Přelouči, ve vlaku ale usnul a probudil se až v Pardubicích. Místo, aby počkal na další vlak, vydal se pěšky podél kolejí. V Rosicích nad Labem narazil na opuštěné vagóny a do jednoho z nich se vloupal. Chystal se tam přespat, pak ale uslyšel dětské hlasy.

Video  Insta Crime Podcast: Šílený kanibal zavraždil chlapce (†6 a 9). S dětskými vnitřnostmi masturboval a pak je snědl  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Poblíž vagónu si hráli teprve šestiletý Vláďa a o tři roky starší Olín. Kulík chlapce nalákal do vagónu, kde je zamkl a oba zavraždil nožem a sekerou. Z těl zavražděných šílenec vyndal vnitřnosti a masturboval nad nimi. 

Pak došel na nedaleký hřbitov, kde ukradl pohřební věnce a s nimi si rozdělal oheň. Dětské orgány následně napíchl na naostřený klacek, opekl a snědl. Z místa brutální dvojnásobné vraždy potom uprchl.

Po chlapcích bylo mezitím vyhlášeno pátrání a po několika dnech policisté otevřeli zamčený vagón, kde našli tělíčka obou dětí a neuvěřitelnou krvavou spoušť. Na místě bylo velké množství stop, které kriminalisty dovedly ke Kulíkovi. Po zatčení u něj byl nalezen také sešit, do kterého velmi podrobně popsal brutální zločin.

Josef Kulík byl nakonec odsouzen 20. prosince 1963 Vojenským obvodovým soudem v Pardubicích za trestné činy vraždy a zběhnutí k trestu smrti oběšením.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání