Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie pátrá po Janovi z Mladoboleslavska: Může být v ohrožení života

Policie hledá Jana z Mladoboleslavska.
Policie hledá Jana z Mladoboleslavska.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
15. ledna 2024
21:57

Policisté hledají 30letého Jana Maříka z Katusic na Mladoboleslavsku, který má omezenou svéprávnost a trpí diabetem a epilepsií. Může být ohrožen na životě. Policisté to v pondělí oznámili na webu policie. Muž odešel z domova bez vědomí své matky a má na sobě asi jen mikinu. Policisté prosí o pomoc při pátrání veřejnost.

Bydliště muž opustil mezi 16:30 a 17:30. „Odešel oblečený v mikině, proto je zde riziko prochladnutí. Pohřešovaný užívá pravidelně léky na diabetes a epilepsii, které u sebe nyní nemá. Proto může být v ohrožení života a zdraví,“ sdělili policisté.

Po pohřešovaném pátrá několik policejních hlídek, včetně kynologů se služebními psy a letecké služby, zatím však neúspěšně. Policisté proto žádají o pomoc veřejnost. „Pokud jste pohřešovaného viděli, nebo víte, kde se v současné době může zdržovat, zavolejte prosím policistům na linku 158,“ uvedli. Hledaný je asi 170 centimetrů vysoký, obézní postavy a má hnědé vlasy a modré oči. V době odchodu měl na sobě šedé tepláky, černou mikinu a bílé botasky.

Video  Policisté pronásledovali řidiče, který se řítil až 180 kilometrovou rychlostí. (10.1.2024)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání