Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Příbuzným přišla urna drogově závislého mladíka: „Nebožtík“ rodinu po pár měsících překvapil živý!

Autor: rc - 
26. ledna 2024
17:42

Obrovské chyby se dopustily americké úřady. V září minulého roku prohlásily za mrtvého třiadvacetiletého Tylera Chase, který se měl podle nich předávkovat drogami. Jeho rodině dokonce poslali urnu s popelem a úmrtním listem. Zhruba o dva měsíce později se ale mladík objevil živý!

Američan Tyler Chase z amerického Oregonu bojoval dlouhodobě s drogami. Kvůli své závislosti se odcizil se svou rodinou, s níž se roky nestýkal. Třiadvacetiletý mladík se rozhodl vyhledat pomoc a několik měsíců se léčil v odvykacím centru.

Zničehonic však rodině přišla zdrcující zpráva, že Tyler zemřel. Podle americké televize FOX 12 byl prohlášen za mrtvého 11. září loňského roku. Příčinou smrti mělo být předávkování drogami. Rodina dokonce obdržela urnu s jeho popelem a úmrtním listem.

V celém případu ovšem nastal bizarní zvrat. Tyler se objevil živý. Mladík dostával dávky, které mu zničehonic přestaly chodit z důvodu úmrtí. Zmatený Tyler šel proto na ministerstvo sociálních věcí, kde ho zaměstnanci začali vyslýchat.

Rozuzlení přišlo až 19. prosince, kdy za ním do léčebny přišli úředníci s tím, že došlo k velké chybě. Ukázalo se, že Tyler byl zřejmě okraden v odvykacím centru a muž, jenž mu ukradl peněženku, byl nalezen mrtvý v Portlandu. Právě podle průkazu, který našli u těla zemřelého, provedli soudní lékaři identifikaci.

Video  Šílená jízda na Vyškovsku: Řidiče obvinili z obecného ohrožení, hrozí mu osm let!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

amerlock ( 26. ledna 2024 23:13 )

To je jeho dvojník přece. Stejně jak má Putin dvojníka, tak ho měl i ten feťák 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání