Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Středoškolák (14) během šarvátky pobodal dva spolužáky: Jeden z chlapců (†15) zemřel!

Autor: štt - 
28. listopadu 2023
14:53

Na americké střední škole Southeast Raleigh se mezi dvěma studenty strhla rvačka. Brzy se do boje zapojili i další spolužáci. V jednu chvíli však jeden z nich vytáhl nůž. Celý incident se podařilo zachytit na kameru.

Co šarvátku rozpoutalo, není jasné. Policie dále odmítá sdělit totožnost studentů, jelikož ani jeden z nich není plnoletý. Veškeré informace lze odvozovat z videa, které koluje na internetu, a několika málo vyjádření, které médiím poskytli zástupci školy.

K tragické události došlo toto pondělí ve městě Releigh, ve státě Severní Karolína. Na zmíněném videu lze vidět dva chlapce v černé a červené bundě, jak se několikrát udeří a dveřmi vniknou do tělocvičny. K šarvátce se přidají další studenti.

V jednom záběru je vidět, jak chlapec ležící na zemi vytáhne nůž a párkrát jím bodne svého rivala. Poté oba utečou. Celou šarvátku sledují desítky studentů, kteří si ji natáčejí.

Přivolaní policisté ihned útočníka zadrželi. Následně byl obviněn z vraždy. Pobodaný totiž po převozu do nemocnice zemřel. Další zraněný naštěstí incident přežil.

Reportéři z televizní stanice WRAL vyzpovídali matku útočníka. Syn se dle ní pouze bránil. Okolnostmi vraždy se nyní zabývá policie a případ následně poputuje k soudu.

Video:

Video  Daniela obvinili z vraždy jeho přítelkyně Šarloty. Soudce ho poslal do vazby.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

XYZ3 ( 28. listopadu 2023 19:16 )

Copak se píše o střelbě?

Celebrity-chachacha ( 28. listopadu 2023 17:54 )

Proč jsou ty obličeje zatmavený? Není nikdo poznat .

Th0r_z_h0r ( 28. listopadu 2023 17:32 )

Vzor nasi pseudointeligence. Checht.

Vypadá to, že to je téma v Americe bezvýchodné, protože střeleb přibývá…

Je to tak, v letošním roce jsou v průměru dvě masové střelby denně, což je děsivé číslo. Dodneška si pamatujeme střelbu v Columbine před 25 lety, ale podobných střeleb za posledních pět deset let bylo podstatně víc. A obávám se, že těch nejděsivějších pět vyjmenujeme ve školách, především základních. Pamatujeme si je, protože tam bylo zavražděno obrovské množství malých dětí. Ale těch dalších střeleb je ve Spojených státech strašně moc.

http­s://ra­diozur­nal.roz­hlas­.cz/v-usa-je-zbrani-vice-nez-obyvatel-letosni-prumer-jsou-dve-masove-strelby-denne-9098561

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání