Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílenec na sportovní motorce jel rychlostí 300 km/hod a chlubil se videem: Trestu zřejmě unikne

Autor: jel - 
30. listopadu 2023
18:55

Děsivé video se objevilo na internetu v létě. Řidič na sportovní motorce Honda cbr 1000rr-r uháněl po silnici mezi obcemi Kájov a Černá v Pošumaví na Českokrumlovsku za plného provozu rychlostí až 300 kilometrů v hodině a nebezpečně předjížděl. Šílence hledala policie, potrestán ale zřejmě nebude. Kriminalistům se nepodařilo prokázat, kdo motorku skutečně řídil. 

Motorkář si zjevně spletl silnici se závodním okruhem. Podle videa jel totiž celou dobu na plný plyn. Rychlost v mnoha okamžicích dosahovala až 299 kilometrů v hodině. Šílenou jízdou se pak muž chlubil na internetu.

Po řidiči pak pátrala policie. „Z videa, které natočil sám řidič motocyklu a následně jej zveřejnil na sociálních sítích, je patrné, že během své jízdy nebezpečně předjížděl v místech, kde je to zakázané, a navíc také soustavně porušoval nejvyšší povolenou rychlost,“ popsal v létě mluvčí policie Miroslav Šupík.

Pachatel ale trestu nejspíš unikne. Podle CNN Prima News kriminalisté vypátrali majitele motorky a předvolali si ho na služebnu, on ale odmítl podat vysvětlení. „V současné době je situace taková, že jsme tuto věc odložili, neboť se nám nepodařilo zjistit konkrétní skutečnosti, které by nás opravňovaly k tomu vést řízení proti konkrétní osobě,“ sdělil Šupík.

Video  Motorkář natočil svou nebezpečnou jízdu. Na Českokrumlovsku se hnal rychlostí 300 kilometrů v hodině.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

krtek. ( 30. listopadu 2023 20:48 )

po cestě žádný radar s fotoaparátem ? přez vesnice jel 90 alespon podle fotek

hafblaf ( 30. listopadu 2023 19:18 )

Nechápu. 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání