Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Šílenec na motorce se hnal po Českokrumlovsku rychlostí 300 kilometrů v hodině! Jde po něm policie

Autor: VaB - 
3. srpna 2023
11:04

Policie hledá šílence, který jel na sportovní motorce na Českokrumlovsku rychlostí 300 kilometrů v hodině! Nechybělo nebezpečné předjíždění nebo vysoká rychlost v obci. Celou několikaminutovou jízdu si zatím neznámý motorkář natočil a umístil na sociální sítě. Policie hledá i svědky.

S motorkou Honda cbr 1000rr-r za necelých 700 tisíc korun se hnal neznámý motorkář po silnici číslo 39 mezi obcemi Kájov a Černá v Pošumaví na Českokrumlovsku. Šofér si zřejmě spletl silnici se závodním okruhem, když se za plného provozu na superbiku vydal z Českého Krumlova na Lipno.

Celou dobu jel podle videa na plný plyn, rychlost v mnoha okamžicích dosahovala až 299 kilometrů v hodině, zřejmě se dostal do omezovače, kdy dvousetkoňová motorka už nemohla jet ani rychleji.

Video  Motorkář natočil svou nebezpečnou jízdu. Na Českokrumlovsku se hnal rychlostí 300 kilometrů v hodině.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Z videa, které natočil sám řidič motocyklu a následně jej zveřejnil na sociálních sítích, je patrné, že během své jízdy nebezpečně předjížděl v místech, kde je to zakázané, a navíc také soustavně porušoval nejvyšší povolenou rychlost,“ popsal mluvčí policie Miroslav Šupík.

Kromě zmíněné velmi vysoké rychlosti po celou dobu nebezpečně předjížděl i v místech, kde není pořádně vidět nebo je to tam zakázané. S rychlostí si nedělal hlavu ani v obci. V Černé v Pošumaví se řítil rychlostí přes 120 kilometrů v hodině, na moment zastavil v křižovatce, poté opět vzal za plyn.  

„Svou jízdou řidič motocyklu hazardoval nejen se životem svým, ale i s životy ostatních účastníků silničního provozu,“ dodal Šupík s tím, že lidé, které tento řidič ohrozil, se mají obrátit na linku 158. Ocení i záznamy z palubní kamery.

radek pernica ( 4. srpna 2023 13:40 )

No a? http­s://y­outu­be.co­m/shor­ts/Ip­suVp15­J3o?fe­ature=­share

radek pernica ( 4. srpna 2023 13:39 )

Přej a bude ti přáno. Dej si tu břečku a krásný den.

Anifa ( 3. srpna 2023 16:41 )

Doufám že nebyl bez helmy a v kraťasech...jako pan prezident

Gemino Gemello ( 3. srpna 2023 16:24 )

Jen se modlí, aby Tebe, či Tvé děti, podobné jovado na motorce nezabilo. Jen dělá ostudu ostatním motorkářům

Jiří Zvěřina ( 3. srpna 2023 16:07 )

Nabyl to nakonec Pavel??? A bez helmy???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání