Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na Karlovarsku srazil vlak muže, ten na místě zemřel: Policisté pátrají po jeho totožnostiq

Autor: VaB - 
22. listopadu 2023
13:34

Karlovarští kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého muže, kterého srazil u Oloví na Sokolovsku vlak. Muž srážku nepřežil, neměl u sebe žádné doklady. Policisté zveřejnili fotografie oblečení, podle kterých by ho někdo mohl poznat.

K tragické srážce došlo 13. listopadu kolem půl páté ráno u obce Oloví na Sokolovsku. Na místo okamžitě zamířila záchranná služba včetně policistů a hasičů, muži už ale nebylo pomoci a přímo na místě svým zraněním podlehl.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Policisté ale dodnes neznají jeho totožnost. „Muž dosud neznámé totožnosti měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem (černé a bílé pruhy) značky Southern Territory, modré tričko značky Identic, šedé kalhoty značky HM s černým páskem, červené spodní prádlo (trenky) a tmavě modré ponožky,“ popisuje mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Poznávacím znamením může být tetování na levé ruce, konkrétně jde o srdce na hřbetu u palce. „V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo muže dosud neznámé totožnosti dle přiložených fotografií jeho oblečení nepozná či nepohřešuje,“ dodal Kopřiva s tím, že poznatky k mrtvému muži mohou lidé, kteří ho poznají, sdělovat na lince 158.

Video  Muže v Kyjích někdo pobodal. Na následky brutálního útoku zemřel.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání