Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V polském Kolobřehu zemřel hokejista Michal: S dívkou spadl z balkonu

Autor: VaB - 
7. listopadu 2023
05:00

Poslední říjnový den přišla z polského města Kolobřeh smutná zpráva o úmrtí teprve 21letého Čecha. Nešťastně spadl z balkonu a utrpěl vážná zranění, kterým nakonec bohužel podlehl. Šlo o Michala R., mladého hokejistu a brankáře z Moravské Třebové.

K tragédii došlo 31. října v polském městě Kolobřeh u Baltského moře. Jednadvacetiletý Michal R. vypadl z balkonu hotelu Bałtyk. Společně s ním spadla i o dva roky starší Slovenka. 

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Klub HC Slovan Moravská Třebová v pondělí potvrdil, že z balkonu vypadl jejich bývalý brankář Michal R. Ten po pádu utrpěl vážná zranění, se kterými byl převezen do tamní nemocnice. V té nakonec zraněním podlehl. „Bývalý moravskotřebovský brankář Michal R., který celou svoji mládežnickou hokejovou kariéru strávil v dresu Moravské Třebové, tragicky zemřel,“ napsalo vedení týmu. 

Zároveň zveřejnilo i číslo transparentního účtu. „Jménem Michalovy rodiny žádáme o finanční podporu. Repatriace zemřelých je nákladná a rodině pomůže každá finanční částka,“ dodalo. Rodině zároveň klub vyjádřil upřímnou soustrast.

V komentáři se ozvala i Michalova sestra, která všem poděkovala. „Díky vám budu mít svého malého brášku a budu se s ním moci naposledy rozloučit,“ napsala. 

Pád dvojice v polském městě vyšetřuje tamní policie. Mluvčí Ryszard Gąsiorowsky ale uvedl, že nic nenasvědčuje tomu, že by dvojici chtěl někdo zabít nebo zda se společně pokusili o sebevraždu. Na místě nebyl dopis na rozloučenou ani důkazy, že by za pádem stál někdo jiný.

Video  Děsivou nehodu u obce Jablůnka na Vsetínsku zachytila kamera.  - Hasiči Vsetín
Video se připravuje ...

kdoasi ( 9. listopadu 2023 08:29 )

Klidně si přispívej na nepojištěný lemply. A pokud tě něci postihne, nežebrej u těch zodpovědných.

Andre Zeman ( 8. listopadu 2023 09:44 )

Já třeba nepřehlížím. Ale možná to je tím, že si vybírám a nereaguju jen, co mi někdo předhodí. Zjistuju si, co daná sbírka znamená, co určitá charita dělá a nedelam svátečně dobrodárce, protoze jsou např. Vánoce a má se pomáhat a v tom Lidlu je přece trapný nedat penize, kdyz se vás prodavač ptá.

stoura ( 8. listopadu 2023 09:32 )

stoura ( 8. listopadu 2023 09:27 )

stoura ( 8. listopadu 2023 09:25 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání