Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Policistům v Olomouci ujížděl mladík ve volvu: Za jízdy vyskočil z auta

Autor: VaB - 
30. října 2023
16:34

Olomouckým policistům se naskytla scéna jak z akčního filmu. Ujíždějící řidič (24) volva vjel do slepé ulice, za jízdy vyskočil z auta a dal se na útěk. Mladík však daleko neutekl, policisté ho našli v křoví, kde se před nimi schovával.

Ve čtvrtek 26. října chtěli policisté v Olomouci zastavit řidiče jedoucího stříbrného volva. Ten se s nimi zřejmě nechtěl moc bavit a začal ujíždět. Pronásledování ale nemělo dlouhého trvání, 24letý mladík zajel do slepé ulice, odkud nebylo útěku. Proto za jízdy vyskočil z auta a dal se na rychlý útěk.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

„Samovolně jedoucí vozidlo svou jízdu zakončilo nárazem do dvou zaparkovaných aut. Prchající muž se schoval v křoví, ze kterého nakonec vylezl, a vydal se do rukou zasahujících policistů,“ popsala mluvčí policistů Petra Vaňharová.

Video  Policistům v Olomouci ujížděl 24letý mladík. Za jízdy vyskočil z auta.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Muž z Přerova má do března 2029 zákaz řízení všech motorových vozidel, test na alkohol podstoupil, ten na drogy však odmítl. Společně s ním v autě cestovala 24letá žena a o dva roky starší muž, u které policie našla pervitin a tablety extáze. Stejně dopadl i řidič.

¨¨

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání