Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Horor v Polsku: Senior na ulici ubodal chlapečka (†5)

Autor: jel - 
19. října 2023
10:44

Hrůzný incident se odehrál ve středu v polské Poznani. Agresivní senior (71) vyhrožoval dětem, které byly se školkou na procházce. Pak pobodal pětiletého chlapce a z místa činu utekl. Chlapečkovi už bohužel záchranáři nedokázali pomoci, zemřel. Útočníka zadržela policistka mimo službu.

Incident se odehrál v městské čtvrti Łazarz. Senior podle svědků nejprve napadl a kopal jiného staršího muže, pak v obchodě vyhrožoval prodavačce a nakonec si vyhlédl skupinku předškoláků.

„Nejprve údajně vyhrožoval dětem, pak zranil pětiletého chlapce a z místa utekl,“ popsal pro polská média událost mluvčí záchranářů Jakub Wakuluk. Resuscitace pobodaného trvala téměř hodinu, pak byl zraněný převezen do nemocnice, kde ale krátce nato zemřel. Chlapeček utrpěl vážná zranění hrudníku.

Svědek události vyrazil agresorovi nůž z ruky a on a policistka mimo službu pomohli pachatele zadržet. Podle policejního mluvčího Andrzeje Borowiaka motiv strašlivého útoku zatím není známý. Dodal, že podle prvotních informací útočník nemá žádné vazby na oběť nebo na jiné děti ze školky.

Událost šokovala celé město. Na místě, kde ke tragédii došlo, vznikla pieta a hoří tam tisíce svíček. Lidé tam nosí také květiny a plyšové hračky.

Video  Stala se 12letá Míša obětí pedofilního otčíma? Už se to nikdy nedozvíme, spáchal sebevraždu.  - Videohub
Odemknout video

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání