Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Drsná rvačka na diskotéce v České Lípě: Dívka měla rozbít jiné půllitr o obličej

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: jel - 
13. října 2023
09:15

Neshody mezi dvěma dvacetiletými ženami vyvrcholily šílenou situací před diskotékou v České Lípě, která se stala 23. září kolem třetí hodiny ranní. Jedna z žen nejprve přes sociální síť poslala druhé výhružný vzkaz, následně ji před zmíněným podnikem napadla velmi brutálním způsobem. Případ řeší policie.

Agresorka druhé ženě vzkázala, že jestli se na diskotéce v České Lípě objeví, zbije ji. Svou výhrůžku očividně myslela vážně. Jakmile se ženy před podnikem setkaly, měla podle policie útočnice rozbít druhé dívce půllitr o obličej. Přestože napadená krvácela, agresorka ji strhla k zemi, sedla si na ni a zasypala ji údery pěstí.

„Většina úderů přitom směřovala na její hlavu a celkem jich bylo nejméně 9. Dalšímu násilí zabránili hosté diskotéky, kteří se před vchodem nacházeli. Někdo pak zavolal sanitu a naše hlídky,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Napadené musel lékař ránu v obličeji sešít a skončila v pracovní neschopnosti. „Ačkoliv nám útočnice sdělila své důvody, proč svou známou ‚musela‘ zbít až do krve, před trestním stíháním ji to nezachránilo,“ doplnila mluvčí s tím, že ženě ve zkráceném přípravném zřízení sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě prokázání viny může agresorka skončit ve vězení až na tři roky.

Video  Rvačka dvou žen v Brazílii po promítání filmu Barbie  - TikTok
Video se připravuje ...

Moly28 ( 13. října 2023 17:15 )

Ale o květináči (či krýglu) nebyla řeč

Yarda ( 13. října 2023 12:14 )

Ženu ani květinou neuhodíš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání