Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Neštěstí v Čachticích: Oblíbenou učitelku Lucii (†30) zabila zbloudilá kulka!

Autor: pma, inf - 
18. září 2023
13:54

Slovenskou obcí Čachtice u Nového Města nad Váhom otřásla tragédie. 48letý muž si čistil ve svém bytě nezajištěnou mysliveckou zbraň, když vtom došlo k výstřelu. Zbloudilá kulka usmrtila třicetiletou maminku a učitelku v mateřské školce, která o 120 metrů dál myla v kuchyni nádobí.

Osmačtyřicetiletý bývalý policista si osudného dne čistil na balkoně svou loveckou pušku. Ve zbrani se muži zasekl náboj a pokoušel se ho vyjmout. Bohužel ale došlo k výstřelu. Kulka vletěla o 120 metrů dál do sousední bytovky, kde v tu chvíli Lucie myla nádobí.

Na místo se ihned sjeli záchranáři. „Bylo to strašné, celou hodinu ji oživovali. Všichni jsme věděli, že nemají šanci, ale oni se nechtěli vzdát,“ uvedla pro Plus JEDEN DEŇ Luciina sousedka z Čachtic, kde zesnulá žila společně se svou tříletou dcerkou a manželem Pavlem.

„Poznali se, když Lucce bylo jen 20 let, od té doby byli nerozlučný pár. V roce 2018 se vzali a pak se jim narodila dcerka. Lucka pracovala jako učitelka ve školce, děti ji zbožňovaly,“ doplnila pro deník rodinná známá.

Smutným případem se zabývají policisté. „Vyšetřovatel odboru kriminální policie Nové Město nad Váhom zahájil trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Bližší informace k této tragické události poskytneme, až když nám to procesní situace dovolí,“ řekla v neděli trenčínská policejní mluvčí Ingrid Krajčíková. S mužem, který Lucii omylem usmrtil, nebyly podle sousedů v minulosti žádné problémy.

Lomikel ( 19. září 2023 07:48 )

stalo se v Čachticích.
Pachatelem je jednoznačně Čachtická paní, nebo její duch, který straší v okolí..

bizon_pepa ( 19. září 2023 05:01 )

Zkus to rozvinout? Třeba jak se to může stát policajtovi, který chodil celý život každý týden na střelnici. Zřejmě i tak je pro něj manipulace se zbraní nad jeho síly.

sekebo ( 19. září 2023 04:52 )

Tohle je vysvětlení hodné tak maximálně bizona

bizon_pepa ( 18. září 2023 21:08 )

No nemáš pravdu

bizon_pepa ( 18. září 2023 21:08 )

Vysvětlení je hned na začátku. Proste policajt.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání