Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Turistka na španělské pláži objevila lidskou končetinu: Mužská noha se nachází v pokročilé stadiu rozkladu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: štt - 
6. září 2023
19:11

Turistka se procházela po oblíbené pláži, když v písku spatřila cosi podivného. Začala hrabat, ale ihned se zarazila. To, co uviděla, jí vyrazilo dech. Jednalo se o lidskou nohu v pokročilém stadiu rozkladu. Španělští vyšetřovatelé se nyní pokoušejí zjistit, zda nepatří některé z pohřešovaných osob.

Deník Daily Star na začátku týdne informoval o případu, jímž se zabývají policisté z města Gandia, ležícího na východním španělském pobřeží. V pondělí večer se zde procházela turistka po hojně navštěvované pláži, když v písku zahlédla cosi podezřelého. Po chvíli váhání se k neznámé věci přiblížila. Svého rozhodnutí následně litovala.

Místní policie zatím o nálezu nezveřejnila bližší informace. Vyšetřovatelé předpokládají, že noha po moři urazila stovky kilometrů, než ji moře vyneslo na pevninu. Usuzují tak dle toho, že se končetina nachází v pokročilém stadiu rozkladu.

Dále bylo zveřejněno, že se jedná o mužský úd, který by měl sahat až ke kyčli. Hlavní kosti by neměly být zlomené. Kdo je jejím majitelem, však lékař zatím nedokázal určit. Z tkáně odebral vzorek DNA, který bude analyzován a porovnán s registrem pohřešovaných osob.

Video  Kde jsou? Krásná miss zmizela přímo z Karlova mostu.  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání